Jag älskar post!

Brev post är de bästa som finns!
Fått tre gratulations kort denna veckan och ett brev från Long Island Univerity
att jag klarade TOEFL kursen, gött bara 3 creds klart som jag kommer ha avklarat efter juni!
Jag hoppas jag har mer gratulationskort att vänta..
Post är bäst.


spännande

Idag har inte vart mycket jobb, mest gått omkring här i huset och dratt..
Idag ska jag äta judisk högtidsmiddag med familjen. Dem lagar mat och donar för fullt.
Kommer inte ihåg va det var för speciell högtid men de lär vi se. Kidzen har ledigt hela veckan iallafall och på fredag är jag ledig.
Vi ska läsa nått från någon bok vi middagen, de skulle förklara hela högtiden så antar att efter middagen kommer jag vara pro på denna högtidsdag!

Saknar!


Don't worrie dear,
jag har nya syskon till er jag tar med hem härifrån...



Blondie


Say what!?

Det blev inget festande som sagt denna helgen. Fredagen bjöd på en slutkörd Elin och besök av Elin 2.
Käkade sushi, kollade Smala sussie, och däcka i sängen som en pussy, en fredagkväll klockan 11 typ.
De sista slängde jag in mest för att jag upptäckte i halva meningen att saker började rimma.
Lördagen var det lite mer spänning i, drog till NYC med Elin och Johanna.
Vi blev stor lurade på en teckning vi tänkt ge till Roy i födelsedags present. Det skulle föreställa oss tre tillsammans ritade på ett roligt sätt. Jätte käckt och kul om inte idioten som målade oss gjorde oss identiska och tog 25 $ för skiten.

 



Efter lite mat och att jag hade köpt en liten kofta för 14 $ stöter vi på Filip Hammar med fru utanför central park. Det roliga är att jag hör att det är andra som börjar prata svenska, så jag säger typ eyyy till Elini och Johanna. Elin får syn på han och brister ut; MEN DE ÄR JU EN KÄNDIS!
Hahaha, och jag slänger ut mig; Tjena, hur är läget?
Elin; Får vi ta en bild!? :D
Det blev en bild. Han vart snäll.
Drog till Central Park och blev lite mer lurade. Hoppade på en mobbad och kall cykelresa genom CP, snygg förkortning btw :P. = En guide dude cyklar, vi sitter i en vagn där bak med filt och trycker. Hahah.
Drog till starbucks efter att mina höfter förfryst i vagnen och sen H&M. Skor, två skjortor, en klänning senare blir det bio. Bounty hunter, fick inte se slutet dock för då var de dags att hinna med tåget.






Åh jag blir så trött på folk som slänger ur sig saker bara för att dem har brist på vettiga saker att säga eller bara vill göra en irriterad. Har man inget snällt att säga som säkert alla mammor i världen har lärt sina barn, så håller man keeeeft. Detta ämne har jag och Heidi ofta disskuterat, varför folk tycker dem får ut något med att trycka ner andra? Aldrig förstått.. Som om man är en flummig person, antagligen är man de bara för det är så man är född, om folk inte kan aceptera de så är de väl bara att dra, annars kan man bara gilla läget för bättre blir det fan inte av elaka komentarer.

Over n' out!

Slåss med virus och löss

Tja, usch, är sjukt trött. Vaknade halv 7, fick ett alarm igår om att lillkillen här har löss. Faaaaaaaaaaaan.
Vill verkligenn inte ha löss tänker jag och känner direkt hur det börjar klia i huvudet och min vanliga paranoiditet börjar klia överallt. Som tur var va Elin här som färgade håret och kikade igenom lite och sa att det var lugnt. Kom upp morgonen efter och kikar i killens hår, det KRYLLAR av små löss. USCH!
Så idag har vi tvättat allt som går att tvätta och en brud kom hit för att fixa de. För här drar man inte till apoteket och firrar medel, här drar man till läkaren eller ringer hem en brud som tar bort skiten åt en..
Hon kollade igenom allas huvuden, jag var grön, PUH.
Folk i Sveriges metod att lösa lusproblem;
Köpa lusgrej på apoteket som sitter i typ 40-50 min eller ngt, dödar allt i huvudet, kamma ut. Kan upprepas en gång. Snabbt och smidigt.
Folk i USAs metod att lösa lusproblem;
Sitta och KAMMA ut alla löss i ca 2 och en halv timme. Tills du plockat ut de sista lilla ägget, sen har dem en jätte finfin metod, lägg i SMÖR i håret. Det gör lössen sega och löss kan hålla andan i två timmar, så om du lägger i detta smör och låter det sitta i (lyssna) 6 TIMMAR!!, så ska problemet vara löst sen!
Det är hightech här borta vill jag lova!
Sen att du ska sitta resterande vecka och kamma igenom med luskamm varje dag är bara grädden på moset.

Jag frågade bruden varför dem inte använder en smidigare metod, nej de trodde hon inte på för att det medlet kunde vara farligt och att lössen ändå börjat bli imuna mot de så de funkar inte längre. Right.
Efter 2 timmar tog hon 190 $ betalt vilket motsvarar ca 1380. Inte konstigt att hon hellre tycker att vi ska använda den metoden.



Jag fick virus på datorn igår också och trodde hela skiten skulle crascha. Den har varnat lite hit och dit om virus och helt plötsligt börja hela skiten sega och laga, men efter råd från en mästare lyckades jag bekäma skiten.

Jaja, ikväll verkar det bara bli chillning, tror inte vi ska ut ngt i helgen som de verkar just nu. Blir mer shopping istället. Det gillas lika mycket! Ikväll tänker jag unna mig sushi även om Elin inte är så på. :P
Ha en trevlig helg people! 
Don't let the bedbuggs bite you!

Och sen när fan blev jag vuxen!?

Sitter och avslutar Donkin Donuts kaffet jag köpte förut.
Idag har Riley stackarn vart sjuk. Hon har lekt runt hela dagen så så mycket sjuk vet jag inte om jag vill påstå att hon är, men jag förstår faktiskt idag för hon hade hög feber igår och man kunde känna värmen från den lilla kroppen på lång väg. Kidzen här har nått som kallas strap. Har försökt googla och översätta men antar att det är nån halsfluss eller nått. Än har jag inte blivigt smittad. Mohaha! Känns som jag börjar bli imun mot massa sån skit nu så mycket som de har vart sjuka här den senaste månaden och jag sluppit undan. Gött.
Ja, som jag visade i förra inlägget bokade jag, Johanna och Elin en resa till Florida 12-16 maj. Ska bli riktigt fett. Miami ska bli såå grymt, svänga förbi Disneyland också, ett ställa jag velat åka sen vet inte hur länge. Första gången jag hörde talas om det typ, hoppas jag får träffa SIMBA! :D
Sen så vet jag inte om jag berättat det, men vi har skrivigt in oss på en kurs, min andra och sista kurs, som kommer vara tre helger i Maj på Broodway, och avslutas med en tour till Kanada där vi ska dra till Niagarafallen. Det ska bli sjukt grymt! Alltid velat dra dit.
Om planerna för Sandra går som det ska så kommer söta Sandra Back hit och hälsar på den 9onde april också, och är här över en helg. Sjuuuuukt kul och mycket som verkar hända nu på våren!
Broder F kanske skulle komma över i maj månad också, jag hoppas!
Och snart fyllet jag 20 år, shit. Jag har sån åldersnoja så det är sjuuuukt. Jag vill inte lämna tonårsstadiet. Har två veckor kvar att njuta av att vara en tonåring, sen ska jag väl anses vara vuxen?...
Shiiiiiit. Jag vill inte!!!! Jag vill vara mammas lilltös alltid. Så jag kan skylla min okunnighet på att jag är ung och dum. Riley sa idag att jag inte kunde åka karusellerna på Livingston mall för att jag var vuxen.
Men jag vill ju ? :(
Jaha ahja, nu efter eftermiddags kaffet får jag väl ta och sätta mig på en parkbänk och mata fåglar eller nått och undra vart livet tog vägen.. 20 år gammal snart... Thsss.

Over n' out!

Behöver jag säga mer...?



Maj :

Juni : 

Med:                  = LOTS OF FUN!!!!

let it rock

Vissa dagar tänker jag mer, på allt. 




I see your dirty face
High behind your collar
What is done in vain
Truth is hard to swallow
So you pray to God
To justify the way
You live a lie
Live a lie live a lie
And you take your time
And you do your crime
Well you made your bed
I'm in mine

I wish I could be
As cool as you
And I wish I could say
The things you do
But I can't
And I won't live a lie
No not this time


Remember me?

Undra egentligen om de man gör på jorden någonsin kommer lämna ett avtryck.. Eller om det bara kommer att flyta ut i ett minne, som så mycket annat. Allt man sagt, allt man gjort. Alla läxor man tampat sig igenom.. För vad? Alla man sårat eller gjort glada... Kommer dem glömma/komma ihåg?

Idag skypade jag med bästa sis och hon gjorde mig väldans lycklig, ska förhoppnigsvis dra till kalifornien med henne och Tony i slutet av sommaren!
Drog och köpte smoothie och drog till Eagle rock med Elin och Johanna, sen drog vi till willowbrook och käkade på Cheesecake factory följt av bio, blev filmen Remember me.
Nej, nu ska jag lägga mig. I morgon börjar ännu en vecka av jobb.
Pust och puss!

hörru du får ha re bra!

Fasen va trött och seg jag är, igår jobbade jag som vanligt, + ett sjukt barn att ta hand om igen. Efter de blev de hets sminkning och göra sig iordning för att dra med Elin till NY och festa. Inget gick som de skulle bara; ont i huvudet, omotiverad, opepp, okul. Det bara sög. Sitter och sover på ett fik på pennstation till klockan 7 på morgonen då tåget går. Kommer till west orange, jahap, parkeringsböter... Kommer hem, lägger sig, sova lite mindra än tre timmar och sen upp och jobba.
Strålande dag, men låt er inte luras av att det skulle bli en bra dag ändå.
Drar till ett zoo och jag vart peppad till 1000. Vad händer? Jo lillkillen blir dålig igen, så vi får hets åka hem med massa gnäll och böl i baksätet och jag känner att lite sömn från gårdagen + en huvudverk som gör sig påmind börjar knacka på mina tinningar igen.
Elin kom över en sväng och drack chokladmjölk och gunga med oss.
Sjukt varm väder idag. Kidzen gick i shorts och t-shirt och jag i linne och chinos och svettades på zoo,t.
Ikväll blir de till att inte göra mycket. Ska handla onyttigheter på shoprite och sen ska jag hem till Elin och kika film och hjälpa henne att tampas med alla kidz hon ska passa ikväll.
Over n' out

23.17

Lite jobbigt ändå hur mitt humär alltid verka skifta från toppen till botten.
Varför kan de aldrig vara en lagom nivå någonstanns där emellan?

It's a beautiful day, don't let it slip away!

Ahh... Fy fan vilken bra dag jag har haft!
Det roliga är att jag vart på topp hela dagen typ och så får jag ett sms av Elin som är precis på lika bra humör! :D
Det är awsomeness. Körde lille Luke till skolan, sen kom Stef och hämtade tösen. Efter det var det gymet igen för tredje dagen i rad och zumba pass denna dag. Drog till ett mall en snabbis men hittade inte ett jota. Hem, vänta på Riley. Jag och hon drar iväg till en mysig lekplats/park och leker, träffade Patricha och Ethan där, sen var det picknick vid vattnet, matade fiskar och busade runt.
Efter det kommer jag hem och min kära värdmamma är hemma denna dag, så hon fixar pannkakor med choklad och jordgubbar och sirap, som var jobbigt goda. Vi äter, sen drar jag och Lukis ut och lirar lite hockey på uppfarten. Solen skiner fortfarande vid klockan halv 6, och nu har den precis lagt sig för att sova. Men det har inte jag utan jag och Elin ska som vanligt köpa lite koffert, dra till Eagle Rock och bara känna oss nöjda med livet.
Pratade väldigt mycket med min värdmamma om att jag trivs väldigt bra här och känns jätte skönt och kul att få en bra respons att dem gillar att ha mig här!

 Gull tös <3

Hoppas ni har haft en lika grym dag!
Puss och kram på er!


All I hear is: bla bla bla..

Idag pallra jag mig till gymmet igen. Vet inte om jag gjorde så mycket nytta, men bätter att vara där än inte, right?
Att tänka svartvitt är väldigt tråkigt, och tradig. Och jag orkar inte höra det.
Sitter och väntar på tösen just nu.
Hade också idag ett mycket trevlig men väldans laggigt skype samtal med Sandra!
Skype is tha sheet.
Ja, där var lite små olika ordspyor från Elin denna vackra tisdag eftermiddag.
Over n' out!


Mmmmmmmmmmondag!

Idag har vart en soft men trött dag. Lill tjejen har sovit över hos sin mormor och skulle umgås med henne idag så då blev det ingen skola för henne och hon har vart borta hela dagen. Så jag vinkade av Lukis vid dörren 10 i 8a, sen körde jag 13 åringen till skolan. Jahapp... Ledig från 8a till kvart i 4a. Drar till gymmet, sliter ut mig som fan och va helt död efter ett intensivt kickboxning pass. Efter de drar jag hem och duschar och går och slaggar mellan barnens tvättar. Vaknar och känner mig grummlig i huvudet, så drar och köper kaffe, vaknar till. Lill killen är hemma igen med en kompis, vi har lekt med basketbollar, jag har tittat när dem spelat wii och har haft en allmänt trevlig måndag! Väntar på att Elins ka höra av sig nu så vi kan göra nått.
Ha en helkäck måndag kväll/natt. Btw, igår firade jag 3 månader i staterna! Käckt värre.
Puss!

I don't wanna talk if it makes you feel sad

Yo yoo..
Precis vinkat av två gryma brudar, Elin pelin och Johanna. <3
Segat heeela dagen, mat intag; choklad, coca cola, nudlar.. Jag känner själv hur kroppen jublar av välmående.
Kikade New moon, flumma och har vart på allmänt wired humör.
Bästa Höglind har grejat om bloggen som ni ser.
Därför lägger jag upp en bild på två människor som är sjukt söta och som jag tänker lite extra på just nu.
Önskar jag kunat komma tillbaka den kvällen och tillbringat den med er. Ni är awsome.
Sofia du är awsome, helt klart.


 

Ni får mig att tänka ljusa tankar när jag har mörka dagar

 


Yesterday is history and tomorrow is a mistery...

In the blink of an eye, In the speed of the light
I'll hold the universe up, And make your planets collide
When I strap on my boots, And I slip on my suit
You see the vixen in me, Becomes an angel for you

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps gettin' better



 

 



 

 

In i dimman!


gudars

Veckan har vart lång och dryg, bjytt på sjuka barn, hets shoppning och upp och ner moode.
Igår var knas. Var ute i NY och jag tänker inte säga så mycket om det. Mer än det vart galet. Bilder kommer senare.

Onsdag!

Jag har kännt de senaste att jag har skrivkramp. Har inget vettigt att säga.
Ni ser ju bara på mina sjukt tråkiga rubriker. Mån, tis, ons, tors, fre, lör, bloody sunday.
Jaja, denna veckan har jag jobbat, skräll. Luke vart hemma två dagar från skolan =9 timmars extra jobb för mig. Och nu klagar Riley på att hon inte mår bra, så får väl se om jag får min ledighet på förmiddagen i morgon. Åh, orkar inte jobba en till dag 12 timmar i sträck.
Idag hooka jag i vanlig ordning med Elin pelin. Eagle Rock, kaffe och en cigg. Utsikt över NY, jaa... Det är vackert.
Nu är det iallafall tänkt att vi ska plugga körkortsteori. Japp, vi måste ta ett New Jersey körkort här.
Men Elin står och provar kläder tills på fredag så de går inge vidare med pluggning, och jag sitter och bloggar så skulle väl säga att det inte går alls..
På fredag blir det i vanlig ordning Johnny Utah till följd av 49 grove. På lördag vet jag inte än. Om jag hittar något att ha på mig i morgon när vi drar till Willowbrook mall så kanske jag ska ta mig en funderare att dra ut på lör också.

Eftersom folk digga våran dans sist så har jag gjort en remix.
Tre år på media ger detta resultatet, mina lärare Christina och Freddy hade vart glada om dem sett detta.
Enjoy!

Lennon

Igår va grymt!
Jag och Elin drog in till NY för att shoppa i Soho vart det tänkt, planerna blev inte riktigt sånna men det gör mig inget för jag är lycklig ändå.
Det började med att vi drog in på Hard Rock Caffe, as soft, hängde massa Beatles tavlor, atografer och annat, skit många gitarrer, inramade stycken av Jimmy Henrix när han suttit och skrivigt texter på ett litet kladd papper, början till hans låtar. Väggarna var täckta med gitarrer, as snyggt och sjukt coolt. Där hade mina bröder passat in bra. Fredrik om du kommer hit så vet jag vart vi ska.
Sen drog vi till Central Park och tog en promenix i vårvädret. Kollade på folk som hoppade och våltade över andra folk. Ett bröllop utspelade sig i parken och sen kom vi ut och det roliga är att jag tänkt att jag skulle gå till denna byggnaden iallafall en dag när jag är här.
Som ni vet är jag ett beatles fan. Och John Lennon levde och blev skuten på Manhattan precis i ingången till sin byggnad. I samma byggnad spelades filmen Rosmarys baby in. Igår gick vi förbi bygganden, kom dock aldrig över till andra sidan vilket gjorde mig ledsen. Men jag såg den, och jag såg ingången där Lennon blev skuten för 27 år sen.
Någon gång ska jag dit med hans låtar i min ipod och stå där. Nördigt. Hell yeah.
Sen drog vi hem och jag jobbade nåra timmar, sen blev det mys i soffan med Elin som bara sov. Kollade Kungu Panda, som gav goda minnen och lite slumdog millonar.
Vet ni vad, jag är stressad idag för sitter just nu med hårfärg i huvudet, och ska hoppa in i duschen nu. Så jag orkar inte tänka på så viktiga saker som stavning.
Hoppas ni förstår vad jag vill ha sagt iallafall.


Puss och kram och ha en trevlig söndag!

Ett litet onödigt inlägg jag bjur på!

Yo, sitter i sängen och ska nana snart.
Idag är det fredag/lördag! Dock kommer jag att jobba i morgon på kvällen vilket kanske inte är så party, men jaja. Har haft ont i hals och öron de senaste så de är nog lika bra att ta det lugnt en helg.
Idag drog jag Elin och Sofie till Fridays och käkade och följde upp med Alice in Wonderland som kördes i 3D.
Speciell, manuset kanske inte var det tätaste men det är alltid kul att se nya tekniker, och som kära lilla Elin sa; Det är roligt med en film med så mycket färger!
Och som alltid är Johnny D grym. Om man kan vara charmig med orange lockigt hår, blåskugga under ögonen och gröna linser till så har man fan lyckats. Helt klart.
I morgon ska jag och Elin försöka ta oss in till NY en snabbis för att shoppa. Är dock skeptisk nu till att vi kommer att hinna om jag vill vara tillbaka till kl kvart i 7.. Hm,. Ja, vi får se hur vi löser detta...
Bilden för övrigt är från förra lördagen och jag älskar min 7$ klänning.
Sofie fyller år idag också. Grattis på henne!

Nej, nu ska jag sova.
Puss!

Jobbig dag... NOT

Yo!
Jag börjar tröttna på att min hjärna spelar mig spratt hela tiden och inte bara kan släppa vissa saker. Saker jag inte orkar eller vill tänka på.
Idag gick jag upp kl 7 som vanligt och väckte barnen. Droppade av den sista vid 9e tiden och sen vart jag ledig från kl 9 till kvart över 4a! Gött!
Så jag drog till gymmet med Elin och körde lite styrka fast jag är lite små sjuk just nu. Efter det käkade vi lunch på Chilis, och därefter tog vi oss till en skit mysig park och var ute och gick i den i typ 40-50 minuter. Sen åker jag hem och ser att jag fortfarande har två timmar tills barnen kommer. Så då i brist på annat så tar jag och går och lägger mig.
Vakna, barnen kommer hem, spelade lite dator, sen drog vi och käkade pizza eftersom pojkarna skulle klippa sig så vart det enklare så. Inget mig emot!
Efter vi käkat kommer min värdmamma och tar dem till frisören som ligger precis brevid, så jag kan åka hem. Och nu antar jag att jag har slutat för dagen då?
Sweet!

Over n' out

Cravings

Idag har jag ett craving som heter duga efter choklad! Har ätit upp de choklad bitarna jag inte ens gillar i en gammal paradis ask här. Då är det illa.

Ohh will I be a young dad
Sit around in my flat with her?
I don't want to live that life
So I stick to what I prefer


Måndag

Herre, vilken dag.
Det började fin fint. Känndes skönt att komma in i rutiner igen, tills jag fick syn på att jag kanske förstört familjens torktummlare. Herre gud, någon har lekt med en krita och jag råkade få med den i tvätten. Hela torktummlaren är grön och glittrig. Shiit. Vet inte om de kommer att gå bort men jag ska fasen sitta hela jävla veckan och kämpa med att få den ren.
Jaja, jag skingrade mina tankar från dagens incident med Elin ute på våran vanliga mötesplats Eagle Rock. Har jag berättat om de stället?
Det ligger 20 minuter bort och är en feting utkiksplats över hela NY. Det är en samlingsplats där man hedrar dem som dött den 11 september. Där stog massa folk och filmade när planen störtade.
Jag och Elin står väl inte direkt och sörger, gillar mer utsikten..Och att fjanta oss.
Helgen vart bra, trött som en vetejvad dock. Fredagen va barnen hemma från skolan pga ännu en "snöstorm".
Lång dag för mig med andra ord, sen drog jag och Elin ut och festa i NY på samma ställe som sist. Johhny Utah och Grove 49. Lyckad kväll. Stupade hos Elin kl 6 på morgonen och nana till halv 1. Sen var de donken, och hem för att göra sig iordning för en ny fest.



 


Denna dagen vart det Sofie vi skulle fira, så jag, Stina, Johanna mötte upp Febben, Sofie, Amanda och Emeile och festade först på ett ställe jag inte kommer ihåg va det heter. Och drog till ett annat ställe jag inte heller kommer ihåg va de hette. Bra där. Kul var det iallafall. Iallafall det sista stället vi kom till. Fick vänta på tåg till kl 7 på morgonen och vart hemma i Livingston kl 9e på morgonen. Sen stupade jag igen till kl 3 tror jag. Efter det blev det "frukost" på ritz. Sen chillade med Elin.
Intensiv helg. Men rolig.
Nästa som kommer ska jag dock ta det lugnt och sammla på lite kläder i garderoben tänkte jag.
Nepp, nu blir de slaggning som gäller om jag ska orka upp och skura hela jävla torktummlaren i morgon igen. Puh.
Puss och kram!

RSS 2.0