SOS


Jag har inga numer kvar efter att min mobil försvann.
Va snäll och släng in era numer eller skriv dem någon annanstans så att jag kan få lite kontakt med omvärlden.
Kram!

Buh!

Ont i ryggen och magen idag. Inget vidare, vad man ska behöva genomlida som kvinna.
I helgen schabblade jag bort min mobil på något vänster. Den har inte dykt upp och behövde ändå en ny. Blev riktigt glad när jag bara behövde lägga 199 kr på en ny! Hel käckt, tack Telia. Ville först ha en samsung med touch, men den fanns inte inne och det var inte så väldans noga. Helt okej asså.

Jag har försökt hålla min träning men det går sådär just nu, tror det är mycket annat som spelat in det sista varför det går sådär.
Har haft lite Disney maraton idag för att det är synd om mig som mår dåligt och kollat på klassiker som min favorit Mulan, Oliver och gänget och nu ska jag kolla på Lejonkungen 2! Myspys.

Hade tänkt våga mig på att posta det där brevet i morgon.
Det ligger oroveckande i skrivbordslådan och gör sig påmind.
Förstå mig inte fel, det är inte så att jag inte vill. För det vill jag och har velat länge. Men nu har realismen börjat komma ikapp mig om allt som kan hända hit och dit. Och jag har börjat förstå att det kan bli hur som helst och att det är ett väldans steg jag tar. Men blir de fel så blir det, och då är det bara att boka ett flyg tillbaka hem till trygga lilla Sweden.
Bara jag inte tappar bort mig i NY. Efter att ha kollar på "Oliver och gänget" känns just NY lite osäker idag.

Nepp, nu ska jag krypa ner till en trygg säng hemma hos Vickan och kolla Disney i sängen på laptopen. Dott!
Kram!

Sanningen är...

Igår fick jag polisregistret. Det kändes nödvändigt att betala 149 kr för ett papper med polisens signatur längst upp och ett stort, svart kryss på hela pappret. Noooo.
Så har jag suttit och försökt läsa igenom kontraktet (vilket jag vill lova inte är lätt), och blivit anklagad för att gömma nycklar. Gah, jag känner mig jätte orolig och nervös i hela kroppen och mycket känslor väller över mig. Ibland vill jag spy och gråta, ibland vill jag låtsas som ingenting. Men sanningen är: Jag är skit nervös för hela den här USA grejen. Jag sitter och försöker intala mig själv att det är bara att åka hem om det inte går. Men det är hela själva grejen. Kommer jag klara mig själv i ett främmande land? Kommer dem jag bryr mig om att finnas kvar när jag kommer tillbaka? Kommer allt gå bra? Osv osv... Jag är rädd för att dra mig ut eftersom jag kommit så långt och sagt till folk att jag ska åka. Jag kan inte bli av med all nervositet. Om jag postar brevet i morgon så har jag skrivit på kontraktet. Och då kan jag inte bara dra mig ut efter det. Jag vill spy.

Annars idag har jag vandrat ner till stan och träffat mor, vi fikade lite, och efter det fick jag bevittna en fruktansvärt pinsam tjej som snattade när jag stod på Veromoda. JAG KÖPTE INGENTING. Jag stod bara och kollade så att ett par legginsjeans jag vill ha fanns kvar. Då börjar larmet ringa bakom mig. En brud i rhastaflätor och bagy byxor försökte vandra ut ur  butiken med sin kompis. Personalen börja leta igenom henne och fann en halsduk i väskan. Rhasta bruden kunde inte förklara hur den hamnat där och börja fippla. Det slutar med att hon gör en scen och skriker till personalen som tagit tag i henne: SLÄPP MIG! Och löper därfter därifrån. Hennes stackars kompis står kvar och ser förvirrad ut. Haha, tjejen såg typ ut att vara 23 nånting, tattigt värre.

Jo förresten, jag köpte faktiskt någonting, ett fint nagellack som jag ska måla på nu ikväll. Det ser väldans rosa ut på bilden, men det

är mer röd rosa.

Har ni förresten hört om rånet i Stockholm? Haha, jag tycker att det är hur grymt som helst! Helikopter och grejer. Snyggt gjort!

Kvällens Idol bjöd på lite draman. Jag har inte riktigt skaffat mig en favorit än.
Ostkrokar är ett fruktansvärt fult ord på ostbågar förövrigt. Men på något sätt lite konstigt gulligt.

Ah, näe. Nu ska jag fundera lite vidare på allting. Hoppas att era liv inte är lika krångligt som mitt just nu.

Puss på er!

Dagens outfit!

Idag har jag vart uppe tidigt för att följa med Viktor på jobbintervju. Sen tog vi oss i regn och rusk upp till Strömslund, där jag inväntande Heidi som övningskörde och kom och hämtade mig. Vi drog en sväng till Överby och det var mys, och hör och häpna: jag slösade inga pengar. Fönstershopping FTW!!!!
Heidi hitta en "riduculus" snygg klänning som var som sydd för henne. Najs värre. Jag har utsatt mina stackars fötter för höga skor mycket det senaste men det är för att träna dem. Viktigt vetande? Check.
Slängde på mig en snygg outfit och åkte och handlade mat med Törr. I morgon blir det tacos med min älsklingssås/dipp guacamole!
Allmänt skumt humör som går upp och ner som den eviga karusell jag är.



Dagens outfit!



Två år gamla, utnötta skor som varit med om två arvika festivaler. Kvalitet = SUPER. Från Scorett. Sockar från Viktors garderob, se till att dem är några storlekar för stora så att den ena hänger lite nonchalant på vaden. Leggings och tröja från Carlings. Blåa Adidas shorts ärvda från min 10 år äldre syster som användes någon gång back in the days.. 90..? Jacka från Veromoda och väska från glitter. Se till att matcha detta med en avslappnad sliten frisyr som varit med om regn och rusk, samt uttvättat smink så uppnår ni denna fantasktiska look!
Now, good luck!

Kram på er!

Pepp

Nu ska jag börja träna och äta riktigt. Jag har en jätte bra bok som heter "isodieten" och den lägger upp vecka för vecka, lunch för lunch hur man ska göra för att leva nyttigare och inkludera träning i det. Recept, precis vad man ska äta till lunch, middag osv i 8a veckors tid. Så har man torka på vad man ska äta så är det jätte skönt, för det är bara att följa boken. Fast jag kommer inte följa den till punkt och pricka, men jag har tänkt använda den för att göra mig lite mer motiverad osv. Så nu har jag ätit fil med flingor, torkade jordgubbar och hallon med banan. 
Efter det, om ca en timme, ska jag ut och springa + träna lite yoga. Jag har en träningsvideo här hemma, för jag är för lat för att ge mig iväg på pass. Men den är jätte bra faktiskt. Skönt att kunna få snabb och nyttig träning hemma framför tvn. Kvällsmat idag blir antingen grekisksallad med stekt zucchini och couscous till, om vi har couscous.. Eller lax och torsksoppa, eller avokado, räkor och frukt. Får fundera på detta när jag tar min springtur. Nu är i vilket fall peppen för träning på topp!  




Puss!


21.55

Idag har jag proppat i mig så mycket att jag bara måste bekänna detta, och jag har jätte dåligt samvete :(
Dagen började med en hel kartong salta pinnar (och det var ruskigt gott), med cola och nötter till. Sen blev det pizza, med cola igen och jag åt en hel pizzasallad själv. Sen blev det även tacos. Buh, jag hatar när jag inte kan kontollera mig själv och mitt matintag. Inte heller blev det till att ut och springa, det kommer i morgon, "blink blink"..
Istället har jag såsat i sängen med Viktor hela dagen, och det har varit riktigt skönt och precis vad jag behövt. Utsatte mina stackars fötter för 9.7 cm klackar igår, de där fina svarta som jag vart så stolt över med korkklack. Vill man vara fin så får man verkligen lida pin. Amputera mina fötter, någon?










Men det var mysigt igår, blev lite lagom. Jag, Heidi och Emma gjorde lite drinkar och sminkade oss och snackade massa allmän skit. Vågade mig dessutom på rött läppstift igår och det kändes bra! Känns bra att vi alla blivigt, eller Emma har väl alltid varit brunett, men att jag och Heidi gått in i mörkare tider hårmässigt. Känns starkt och helt rätt just nu. Vi värmde även upp till min, just nu favorit låt som ni får höra här nere. Jätte fjantig video, men helskön låt. Sen tog vi taxi ner till Trollhättan för vi tänkte gå ut på Olearys eftersom det var sista kvällen i gamla lokalen. Icke. Heidi ville först till Sand för dem också stänger ner nu för att bli kontor, och dem skulle sälja ut hela baren. Gott och billigt tänkte vi fattiga flickor och begav oss. Vad hade man att vänta sig? Vi snackar om Sand. Hel taskigt, en stackars tjej på dansgolvet och en öl kostade 45. Nepp, icke tänkte vi igen och vandrade till Olearys.

/>

Men kön var enligt oss alldeles för lång eftersom man tidigare vart med om att få stå i kö till detta taskiga ställe i två timmar i snö och rusk, lite kläder och högklackat på sig. Tänker inte utsätta mig för detta igen, och kvällen dog snabbt ut för lilla Lillin som fick ta itu med annat inte så glammoröst påtåg.



Nu är det förövrigt kris tider och då gäller också drastiska åtgärder. Jag hittade gamla märkesjeans som jag använt en gång, Replay och Diesel. Köpte dem för mer än 1000 lappen och dem är liksom använda max två gånger, så tänkte lägga upp dem på Tradera och hoppas kunna få en hundralapp eller två för dem.
Jag sitter även och tar tillvara på rabattkuponger (vilken jag aldrig annars har gjort!:O) och kommit på att det är riktigt bra egentligen. Fyndigt det dära med rabbatkuponger. Nu i veckan ska jag träna en gratis gång på plus, sen ska jag köpa nya legginsjeans på Veromoda och då kom den rabatten på 20% lägligt. Jag får ta till med alla möjliga knep just nu. Oglamoröst? Absolutly! Lönsamt? Ja, men visst!

Kram på er!


Muffins!

Så gott, sitter och äter på en nu.
Försöker hitta mitt röda läppstift och nagellack men det går inget vidare, så jag sitter och äter muffins i morgonrock istället. Softare så.

För er som vill baka lika smaskiga: 

Amerikanska

chokladmuffins

 Ser kanske inte så vacker ut här men smakar wonderbart.

12 portioner | Stora formar, 6 st/plåt


4 dl vetemjöl
1 3/4 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
175 g mörk eller ljus choklad efter smak
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja


Sätt ugnen på 175°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao. Rör om och blanda väl. Vispa ihop ägg, mjölk och olja i ca 1 min med elvisp. Rör ner äggvispet i mjölblandningen. Rör till en jämn smet. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i pappersformar för Amerikanska muffins. Fyll dem lite mer än hälften. Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner). Grädda 20-25 min i mitten av ugnen, om du använder små muffinsformar ca 15 min.

http://www.dagensmuffin.se/show.pl?id=582 
Ett tips från Elin!
Lägg i Dummlekola i muffinsen, hacka i stora bitar och lägg i ganska många. Smaskens!


Yo

Idag verkar det bli Olearys kanske?
Det blir i vilket fall till att göra lite drinkar och sminka sig med bästa Heidi, samt Emma.
Sen får vi väl se vart det bär av.
Skiter i att springa i dag för mitt knä strejkar, får bli i morgon istället, nu blir det powerwalk.
Hörde btw denna låten igår och kom på att det är en jävligt skön låt!
Enjoy.




Good Evening, i Elins huvud

Har sett antagligen den sämsta, pinsamaste filmen ikväll. Förutom Paris Hiltons enastående filmer "Pledge this" och "The hottie and the nottie" som utantvekan tar förstapris för sämsta film. Men okej, tredje i rang. "Mitt super x" eller någonting i den stilen med Uma Thurman. Och henne har jag tidigare tyck var en cool, het gammling. Pinsamt. Do no se.. Eller gör det, bara för att se hur dålig den va. Det kanske mest pinsamma av allt är att jag faktiskt har sett alla dessa fruktansvärt dåliga filmer. Fast vad gäller "The hottie and the nottie" får jag faktiskt skylla på att Viktor också tyckte det kunde vara roligt att se en riktigt usel film. Och vad gäller "Pledge this" så orkade jag inte se klart, jag tror jag stängde av när filmen ballade ut totalt med en toalett som sprängdes med bajs. Ha Ha. 

Three BIG no'es!


I vilket fall så går jag runt och väntar på bätter tider. Vet inte vad jag väntar på egentligen, eller jo. Att få komma bort, få ut något mer än det jag har nu och bara komma underfund med mig själv.
Ni förstår, anledningen till att jag skaffade bloggen var för att hålla mina nära och kära "updated" när jag reser iväg. För jag har planer på att åka iväg ett år till USA som au pair. Och jag har vart på intervjuer och skickat papper hit och dit, praktiserat gratis på dagis och gjort allt för att någonsin få komma iväg. Men ändå så är jag kvar här.
Nu får det fan hända något!
Jaja, jag vet. Jag ska inte klaga jag har det bra här men mina vänner. Blev en mysig fika igår med Densken och Sofia som uppskattades. Måste bli av snart igen!
Jag har en kille som gillar mig och som jag gillar och vi har riktigt kul ihop.
Jag har en trevlig familj när dem väl väljer att vara det, och ikväll har jag tillbringat kvällen med att laga mat åt dem, flygande Jacob och amerikanska Chokladmuffins (måste ju träna sig, american way). Vi har kikat på Idol och den där löjligt dåliga familjen. Men nu måste snart någonting att hända, annars kommer jag aldrig våga åka. Och jag vill inte vara en mes.

  
Detta har jag ändå velat sen jag var liten, ni vet då man alltid hade mesiga drömmar om hur man ville se ut och hur man ville att ens liv skulle vara. Jag ville åka till USA och bosätta mig där föralltid. Hitta en rik, snygg man och sen levde vi lyckliga. Visst, jag var liten. Men jag vill inte släppa drömmarna. Tro att det kan bli bättre. Sen har ju mina drömmar ändrats sen dess och jag vill komma tillbaka och jag vill si och så. Jag är bara så rädd att jag bara kommer att nöja mig. Nöja mig med någonting jag inte är nöjd med. Jag har alltid velat få ut mer än så här. Nu känner jag mig bara fast i mig själv. 

I morgon måste jag ta mig ut och springa förövrigt. Det är viktigt. Så jag får föna håret.
Nepp, nu har min hjärna rullat lite för länge.
Sleep tight! 


Gudars

Tänkte bara slänga in ett snabbt värdelöst blogginlägg om hur sjukt aktiv jag har varit det senaste.
Igår var jag ute och sprang 3.5 km utan stopp och en rejäl slutspört den sista sträckan, och idag var jag på Älvhögsborg och simmade 1000 meter.
Stanna en snabbis i stan och åt lunch med Viktor, sushi såklart. Växlade in massa små mynt som ledde till 230 kr rikare. Bra att lämna in sina mynt än att bara låta dem ligga och dra i min lilla spargris som jag hade glömmt av fanns. Och vips så blev det ett par nya legginsjeans som kostade 260 kr och va precis sånna jag ville ha med bakfickor på och en gylf, så man slipper den där fula legginsjeans grenen. Tack lille spargrisen! :D



Thanks piggy!Blev även en snabb fika och Idol kväll hemma hos mormor och morfar med bröderna, Viktor och mammsen. Mina två bröder har fyllt år så det var dags att fira dem en extra gång med tårta.
Nu blir det nyponsoppa och täcke i soffan.
Cio!


Nej, jag har inte lämnat landet än

Haha, fick precis ett samtal från Sofia som jag inte pratat med sen månader tillbaka.
Hon ringde och visste inte om jag lämnat landet än eller inte, och nej till alla som undrar. Jag har ju inte gjort det än :/
Men det är på gång, som alltid. Betalade precis in summa för polisregister och har skickat iväg, och nu är det det ända jag väntar på. Och så väntar jag på att jäkla skatteverket ska ge mig pengar så jag kan köpa slut mina pengar på skor igen. Måste visa dessa snygga skor som jag köpte på Scorett, båda på rea. De svarta paret hade kostat 900 och jag fick dem på rea för 450. De vita hade legat på 600 och dem fick jag för 200. Vad skulle jag göra liksom ? Jag var ju tvungen.



Och nu är jag pank. Men fina skor fick jag. Just det, kalender/plånbok = filofax som det så fult heter blev det också, för 250 kr. Onödigt? Ja. Eftersom jag inte har några pengar att stoppa i den och inga direkta jobb erbjudanden att skriva in. Men som sagt, vad ska jag göra?

I fredags grattade jag Heidi lite smått som klarat teori provet och jag är jätte stolt över henne! Riktigt bra poäng på det också. Så vi satt och små drack hemma hos henne, lagom snygg bild, men jag bjuder på den. Och nu har jag väldigt mycket vodka helt plötsligt för hitta vodka i min lilla rosa plunta också så det får bli till att göra drinkar någon dag! Dott.



Nu väntar jag på Viktor som ska övningsköra hit och sen ska jag kolla på den där nya serien om "Svenska Hollywood fruar". Jag måste ju. Det ser ju så fruktansvärt roligt ut, hemska gamla kärringar som livnärar sig och suger ut pengar ur rika dudes. Om jag väl kommer iväg till USA kan det ju vara bra att lära sig lite tips från proffsen så jag vet hur man ska snärja dem ;) Hö hö. Hysteriskt roligt.
Kram

Morning

... Eller eftermiddag.
Jag kan inte lämna den där känslan jag har av att någonting är fel.
Jag tror inte på dig, jag tror det är något du inte säger och det gör mig så arg och ledsen.
Sofia fixa lite med bloggen så nu ser den lite bättre ut, ska väl försöka fixa till den lite mer någon dag när man orkar.
Gah, min mage vill få upp mat. Jag vill inte. Nu ska jag fortsätta städa.
Kram


Hej!

Nu har även jag tagit mod till mig med att skaffa en blogg.
Tog bort min bilddagbok för jag kände att det var på tiden att lämna den bakom sig, men måste ju ha något annat att sysselsätta mina fingrar med när jag sitter här framför datorn.
Mina planer med livet: Komma iväg härifrån. Tjäna pengar. Men det verkar vara svårare än vad jag nånsin kunnat tro. Kan börja be om ursäkt redan nu för att jag kommer att stava fel och inte veta när det ska vara särskrivningar osv. Stavning har väl aldrig varit min starka sida.
Mina planer för denna veckan är att försöka få lite skatteverket pengar, skicka in lapp för att få polisregister och jobba här hemma med att gå ut med taxen, städa och ha mat redo på bordet när päronen kommer hem. 
Första gången på länge som jag är hemma igen. Så fruktansvärt trött på landet och tjatiga föräldrar så man har dragit sig länge för att åka hem. Men min kära store broder Henrik fyller 22 år så det måste firas.
Jahapp... Jag tror jag nöjer mig med detta idag.
Btw vet jag inte om det är så många än som sett att jag färgat håret. Ska se om jag lyckas lägga in en bild så ni får se. Kramkram!

RSS 2.0