Upp & Ner

Ibland hade man velat ha Timon & Pumbas filosofi som vägledning.

- När problemen hopar sig pys, då vänder du ryggen åt dem!

Idag har jag vart fruktansvärt nere, till att sen bli glad och få en falsk lugn och trygghet för att sedan slitas sönder och bli fruktansvärt nere igen. För att sen bli på lite bättre humör och nu är jag glad efter att ha fått hem min laptop och sitter och skriver på den nu.
Usch, varför ska det vara så svårt allting?
Idag är en dag då jag bara vill dra täcket över huvuder och inte planera att gå upp igen förän månader senare. Kanske fram till våren någon gång.

Viktor

Idag har varit en sån där dag. Inte rolig, men antagligen behövlig. Och jag visste att den skulle komma. Då jag såg upp från min egen egoism, och kommit till det stadiet då man tvingas välja.
Kärleken, eller äventyret.
Och jag hatar mig själv för att jag har satt dig i denna sitsen för att jag ska nå mina planer och drömmar.
Men jag ska gottgöra dig för det här.
Jag är trött på alla som frågar om hur det kommer bli mellan oss. Det enda jag vet är att jag älskar dig.
Vi håller.



Får väl se om jag ens kommer iväg. På ons är det upp till sthlm för visum. Det känns som att det kommer bli sjukt stressigt nu det sista. Usch. Ont i magen. Stress är inte min grej. Jag gillar att göra saker i min egna takt.


All you need is Beatles.. And love

Ikväll bjuder jag på lite bilder på mig själv som omväxling. Har tappat fotandet mycket. Ska försöka komma igång med det igen.
Haft en mysig dag förövrigt, syster yster och hennes kille kom, vi käkade, kollade Idol och åt godis. Inte mycket mer hände denna dag. Har ju fasen inga pengar så det kan väl inte hända så mycket heller.
Idag har jag haft bra självkänsla. Det gör mig nöjd. Jag kan behöva det som omväxling. Förövrigt har jag blivit galet kär i Beatles, - igen. Asså, jag är ju alltid väldigt kära i dom och lyssnar på dem ofta, men så ibland så blir man galet kär i dem. Då man inte gör annat än att kika bilder på dem, kolla youtube klipp eller lyssna på deras löjligt bra låtar. Sen älskar jag dom alltid annars, lyssnar på deras musik, går runt i deras tröjor. Men ibland i livet betyder dem lite mer än annars. Och det är nu. Gjorde mig i ordning förut, ungefär när jag tog bilderna, och dansade som en tok på rummet till - she loves you, I should have known better, I'm the walrus osv.. Tänkte fortsätta sammla på deras saker som jag tidigare gjort men av tappat där ett tag. Jag har köpt runt 10 av deras skivor, tre t-shirtar, två STORA böcker, en om deras Sverige besök och en annan om dem i övrigt. Jag har typ två tavlor med dem, tre filmer, är medlem på Paul Mccartneys hemsida. Köpt ett par Lennon brollor, finns säkert mer saker men kommer inte på mer just nu... Ah, med andra ord = jag är en super nörd när det kommer till Beatles. Och det tänker jag fortsätta med. Annars skulle det nog inte riktigt vara jag. Och jag tror att jag hittade tillbaka lite till det idag.

Peace!

Livet på jorden

Jag förstår inte riiiiktigt hur jag tänkte i morses när jag gick upp och bestämde mig gör att lägga en avokado på mackan. Jo, jag fick syn på en avokado jag proppsade på att köpa för ca två veckor sen, och kom på att jag måste äta den nu snart. Så tror jag att jag tänkte det kunde vara gott eftersom det någonstanns låg en bild av Vasa knäckemacka, med en avokado prydligt på, i mitt bakhuvud . Så jag tänkte väl att om det finns på reklamen måste det smaka hyfsat i verkligheten. Men någonstanns kom jag på att lite majonäs skulle göra susen på också. Asså.... Det blev väl inte så himmla gott, men det var väl inte helt åt helvete heller. Kanske någonstanns där emellan. Som livet på jorden skulle man väl kunna säga. Trist och opersonligt, men med en gnutta hopp om att det blir vad man gör det till. Kanske va det ett tecken från Gud själv i morses, han ville kanske illustrera för mig hur det ligger till i livet. Gör jag det bästa av min smörgåsmacka kanske jag kommer till något bättre än detta...
Eller så fungerar min hjärna segt pga kaffe brist denna morgon och då sitter jag och hittar på små teorier i brist på bättre saker att göra. Mycket möjligt.
Fast idag har jag saker att göra, har till och med skrivigt en: Att göra lista. Bra gjort.
Måste lämna tillbaka bibblan böcker, ut med tax som vanligt, skriva ut en "bocka av lista", kolla upp bild på mig. Mjaaa. Det var nog det, kolla igenom lite papper igen. Blöblöblöbö. Inte konstigt att man behöver en upplysning sådär på morgonkvisten när man har så "roliga" saker att uträtta. Fick även te från Veckorevyn. De ville att jag skulle börja prenumerera på dem så de skickade med en Lady grey tea. Snällt. Jag tänker inte prenumerera på dem, men teet var gott!

Over n' out.


Mer grisar

Har kommit på att jag bloggar väldigt mycket det senaste. Men det är lite skönt att blogga av sig efter en jobbig dag.

Iallafall, gjort lite nytta dag, igen. Har blivigt mycket av de på senaste. Och det är väl bra... Eller? Jo då, men fruktansvärt trååååkigt. Ut med hunden, ringt sts, betalat in och fixat kvitto till ambasaden, och frimärken för 62 kr, ringt försäkringskassan och bet om någon konstig grej man ska ha med sig. Jäsp, så fruktansvärt mycket och tråkiga saker.

Antar att det blir lite mer göra nytta dag i morgon, känner att det hade varit skönt att få allt gjort innan helgen så man kan ta det lugnt och umgås med syrran som kommer hem. Man får ta allting lite pö om pö för annars blir jag så trött. Har aldrig diggat att greja med papper och plugga, är mer en jobba med händer människa.

Förövrigt drömde jag mycket skumt att jag var tvungen att ta med mig en gris till stockholm. Annars fick jag inte komma in i ambasaden. Har det något med vacinet jag tog igår att göra kanske? Letade som en tok efter att få tag i en gris, så vaknade jag halvt och tänkte - Men herre gud Elin, måste du ha med dig en gris!? Varför måste jag det? Nej, sluta nu. Du behöver ingen gris. Och så föll jag in i drömmen och fortsatte min hopplösa jakt på en gris att ta med mig.
Nödvändigt.

Cio!

Inget svin

Idag fick jag ta mig i kragen och få lite saker att hända. Herregud, det är bara en vecka precis, till Stockholm, och BARA 18/19 DAGAR kvar tills jag flyr landet! :O det är typ 2 veckor och 4a dagar!!! Tror inte jag förstått än vad fasen det är jag gett mig in på. Så idag har jag iallafall tagit en sväng förbi vårdcentralen och nu är jag vaxinerad mot svin-influensan! Det är lite små ömt i armen, men har inte kännt av något illabådande tecken än. Lite små svullet också, men inte så konstigt med tanke på att hon typ högg in nålen i armen på mig :S

Sen åkte jag och Viktor hem till NB och har nu bokat tåg biljetter och vandrarhem till nästa vecka i sthlm. Måste ha alla papper klara bara också. Men det ser ganska ljust ut just nu.
Sen har jag redan fått min första jul klapp! :D En laptop. Ska bli SÅ skönt att äntligen få en egen dator. Det måste jag ju ändå ha om jag vill kunna ha en dator på rummet när jag är borta i USA. Här är den :)
Sen blev det mys med familjen, kollade på bonde söker fru. Mamma har dålig TV smak, och spelade alfaphet med broder, Viktor och mammsen. Hel mysig dag, och känns som man fått ut mycket av det. Underbart eftersom jag hade fått för mig när jag vaknade i morses att detta skulle bli en jobbig dag. Ikke! :D

Puss på er alla!

Shaaaaaa

Idag blir det mys med Johanna och Viktor, sitter och väntar på att Johanna ska bli klar på Överby sen kommer hon och hämtar oss, och och så ska vi inhandla thai mat och kanske lira lite Guitarr Hero. Allmän softning iaf! As nice! :D

Puss

WerdoO

Tråkiga väder, tråkiga människor. Inte roligt.
Var förövrigt och hade en mycket trevlig lunch med Sandra. Vi drog och åt lite sushi på Mikko, älakar det stället. Har inte setts sen studenten så det var jätte kul att ta igen, även om hon hade mest spännande saker att berätta eftersom jag nu suttit arbetslös i Hela !ett halvår!!
Blev senare hämtad av Jesper i stan och stod med han när han fixade och donade med någon konstig skydds grej, nu sitter jag i broders (kalla) lägenhet själv och ska koka nudlar och invänta bästa Höglind.

Over n' out

Till alla mina vänner som står ut med mig genom alla år..



What would you think if I sang out of tune 
Would you stand up and walk out on me
Lend me your ears and I'll sing you a song
And I'll try not to sing out of key

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

What do I do when my love is away
Does it worry you to be alone?
How do I feel by the end of the day
Are you sad because you're on your own

No, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

Do you need anybody
I need somebody to love
Could it be anybody
I want somebody to love

Would you believe in a love at first sight
Yes, I'm certain that it happens all the time
What do you see when you turn out the light
I can't tell you but I know it's mine

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

Do you need anybody
I just need someone to love
Could it be anybody
I want somebody to love

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Yes I get by with a little help from my friends
With a little help from my friends


God morgon!

Haft en hel trevlig helg. Det skulle blivigt idolmys med Sofia D, det blev inte så mycket med det. Vi drog ut istället till Boddys och bowlade, jag var fruktansvärt dåligt och har fortfarande jätte ont av träningsverk i höger underarm. Efter det drog vi till backstage.
Igår va jag med Heidi och Emma och vi drog och köpte folköl, cider och chips och satt och chillade och hade lite nostalgi kväll hemma hos Heidi.
Nu ligger jag i Heidis säng och vaknade nyss, måste träna att gå upp tidigare på dagarna.
Men, men det får bli ett senare problem.

Puss!


@ Johanna

Tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg meddans jag väntar på att Johanna ska äta klart :)
Idag har jag ringt runt, som vanligt, skrivigt på papper och förhoppningsvis fått postat ett brev nu.
Och kände att det var dags att ta en pouse och hälsa på lilla Johanna :)
Inget sthlm i morgon eftersom jag inte fått papper än :/ Ska nog slänga i lite färg i håret igen med Heidi, kanske jag hinner med Sofia H också. Det märker vi.
Känns skönt att det inte är så mycket kvar nu, har skickat in papper för +försökring, motormännensriksförbund :P Så nu återstår bara visumet. Sen är det dags för utröjning och packning!
Puss på det!

jääsp

Hm,. Sov till halv 2 idag, och jag är sjukt trött.
Jag börjar bli trött på att vara så himmla trött. Verkligen tröttsamt.
Har inte fått gjort så mycket idag, lagat mat, tagit en dusch, varit ute med taxen, åkt och kopierat papper på folkets hus, kollar runt lite efter laptop på elgiganten och Siba. Slängt gammal skit. Nu är jag halv hungrig, halvtrött, fruktansvärt seg och försöker skriva i lite papper och dona. Om en halvtimma ska Jodi ringa. Jag tror jag behöver en cola.
Jag behöver definitiv en cola.

Tack för mig.

Snurrigt i huvudet

Yoo!

Okej, det kanske inte blev så sjuuuukt mycket göra nytta dag ändå. Eller den har väl inte direkt varit onyttig heller. Jag fick druckigt 3 koppar kaffe, lagat två olika mat rätter, gått en minimalt liten promenad med taxen, ringt STS, får visum handlingarna i morgon så hoppas fixa ihop allt innan tors så jag kan dra till sthlm då och få visum grejen klappad och klar. Sen har jag skickat in pengar för sjukförsäkring. Så nu är viktigaste på listan; sjukförsäkring, =klar, visum= på god väg, internationellt körkort= på god väg. Nice. 

Ohh, jag tror jag kommer få en ball julafton asså. Håller på och mailar med nuvarande au parien, som verkar hel soft. Hon fixar och donar inför jul. Thats fun. 

Hm,. jag funderar på hur jag ska göra i veckan, i morgon kanske det blir till att åka och hälsa på syrran. Men om jag får papprena om visum måste jag fixa med dem. Får se hur det blir, hade vart kul att se syrran dock.. Ons vet jag bara att jag ska träffa Johanna. tors, eventuellt sthlm. Fredag måste jag till vårdcentralen, sen blir det Idolmys med Sofia. 
Försöker klämma in så mycket som möjligt nu. Svårt att hålla koll på allt bara.

Pusspuss!

Måndagar....

Antar att det bli en göra-lite-nytta-dag.
Ska sätta på kaffekokaren snart, medans jag går ut med taxen.
Sen ska jag sätta mig här och ringa runt lite till STS, lite papperarbete, som jag bara älskar. Not.
Boka om tider och lite sånt. Allmänt roliga saker.

Puss

Nu får det vara nog.

Efter att ha gått ganska länge med ont i hals och öron så trodde jag att eländet Äntligen skulle vara över. Så var man ute en liten sväng igår och vad händer? Det kommer tillbaka med en gång och halsen svullnar upp på höger sida. Vaknar på natten och får upp Viktor så han får göra te till mig den stackaren för jag inte kan svälja.
Jaja, det är bättre nu iallafall men hade önskat att det kunde gå över någon gång.
I går träffade jag Heidi en sväng, vi satt lite på bishops arms. Sen skulle vi in till Backstage, men det är fan inte värt att ge de stället 90 kr inträde för dålig uteklubb och veder musik.
Jag och Heidi gjorde ett tappert försök att komma in till Olearys också. Det gick inget vidare. Det sluta med film, American History X med killarna.
Idag har det varit såsning på hög nivå. tänkte fortsätta i den stilen hela kvällen.
Ska snart kolla på Heartbreak hotell, och läsa lite bok. Dricka lite te.

Puss


Beatles eller Johan Palm? Hahaha

Sitter och youtubar med Viktor. Jag är riktigt irriterad på han just nu btw. Han sitter och jobbar sig, pokar mig på låret och fjantar sig och säger efter att ha sett ett youtube klipp på äckel Johan Palm att han är större än The Beatles. HE IS NOT.
- Johan Palm är ett fenomen, Beatles är en myt. DÄR har ni Viktors åsikt!
Bildad kille? I don't think so!
Nej men ärligt, det är fruktansvärt pinsamt, kom in på det på något konstigt sätt och såg hans fan. Lyssna på vad tösen säger, - han betyder mer än min familj.
Vem fan säger så? Det är så pinsamt. Vi kan kolla tillbaka efter 50 år på The Beatles och fortfarande tycka att det är grymm musik och att det var grymt med "The Beatlemania", ett år efter Johan Palms "storhetstid" och man tänker bara: wtf?
Jag är upprörd för Viktor retas, och detta klipp får mig att skämmas något fruktansvärt. Nu ska ni också få skämmas lite, enjoy:




Här kan ni få ett klipp också på Beatles från deras första US visit.
Nu vet alla att Viktor tycker Johan Palm är bättre än DETTA! :



Puss!

Fredags mys

I ons var jag med Sofia H och vi hade en tycka-synd-om-oss-själva-dag. Blev chips, dodis och cola. Nom nom! Kolla på två filmer och hade allmänt trevligt.
Igår träffade jag Sofia D för en fika på strandgatan. Det var riktigt trevligt, inte träffat henne sen arvika och vi hade väldigt mycket intressant att ta igen.

Nu har jag kollat Simpson, druckit koffert och ätit kaka. Sen blir det Idol, sushi eller tai mat och dodis med bäästa Viktor!

Kollar runt efter en laptop, måste ha en till jag åker till the US. Någon som ska sälja någon gammal men bra, eller har förslag på bra och billiga laptops får gärna dela med sig! :)

Nu blir det family guy..
Ha en trevlig fredag!

14 december?

Ja, nu verkar det som det redan har hänt.
Har nu pratat med både mamma och Anna, och båda tyckte det verkade som en bra idee' detta att åka en månad tidigare. Och jag själv kände mig lockat. Så jag maila tillbaka till Jodi, sa att jag skulle prata med min agency, STS. Och ja, tjejen på STS blev väldigt uppspelt och ja, nu verkar det som att jag ska åka den 14 december då istället! Shit, nu kommer det bli mycket att göra denna månad:

*Dra till sthlm för att-
*Fixa visum!!!
*Internationellt körkort
*Sjukförsäkring
*Eget arbete till kursen i NY
*Skriva ut en stor handboks grej jag måste ha med
*Städa undan i mina rum, städa helt och håller- röja ut och slänga gammalt, vad ska jag spara, vad ska jag ta med?
*Packing!
*Säga hejdå till folk

Sen finns det säkert 1000 saker mer som kommer behöva göras, men detta är de jag vet nu.
Btw, varför MÅSTE STS köra, lugna/romantiska/sorgsna låtar som vänte musik i telefonen? Jag blir ju ledsen och opeppad ;(
Just nu är det "öppna din dörr" med uffe lundell. - Leva här med sanningen, låt mig bli din som förr... Bööööööööööööööööl!

What to do !?

Herre gud, vad ska jag göra?
Jodi skickade mail till mig idag, hon undrade om jag ville/kunde komma en månad tidigare, alltså den 11 december istället för januari. Frida, som är au pair där nu kommer åka hem den 11te januari, så då kommer jag och Frida vaa i samma hus i tr veckor och hn kan få in mig i rutinerna och liksom visa runt, samtidigt som det kan vara en skön start för mig och en skön avslutning för henne, att börja lite lugnt med två au pairer i huset. Och så skulle hon ha en julfest med massa andra au pairer i huset och då kunde jag lära känna dem också och komma in lite lättare i saker. Låter toppen, och det hade varit ballt att fira 2010 i USA. Min syster som också vart au pair i USA var med om nyår 2000 där borta. Så jag är jätte på, men det kom så snabbt för grejen är att jag måste bestämma mig IDAG om hur jag ska göra. Och jag fick liksom reda på det idag. Hinner jag fixa/få visumet? Internationellt körkort? Osv. Herre vad ska jag göra? :S Det kom så väldigt väldigt snabbt. Tänk, om jag bestämmer mig för att dra i december så kommer jag nu om en månad va i NY på förberedelse kursen. Just nu kommer jag sitta där. Ah jag ve tinte hur jag ska göra. Samtidigt kommer det vara skönt nästa år, att komma hem den 11 december, då kan man fira jul och nyår med familjen som en trevlig, -hej jag har kommit hem igen grej.
Måste ringa mamsen och prata lite.

Låter er väl veta ikväll eller ngt hur det blir.
Puss

Pääh

Gudars, är så fruktansärt mätt. Idag har jag - ätit.
Vadå? Har man inget att göra så får det väl bli så då. Lagade lax och räksoppa med färskt frö bröd och isvatten med citron. Och nu orkar jag typ inte röra mig ur stolen. Jag måste sluta skuta upp mitt pappersarbete också, mend det är så fruktansvärt tråkigt. Får se om jag besöker Sofia en sväng senare. Just nu funderar jag på seriös sova middag tid, hade vart gott efter maten. Höll på att somna i duschen förut. Förstår inte att man kan vara så trött av att ha gjort absolut ingenting. Kom även på att jag har vart dålig med att lägga upp bilder det senaste. Ska bli ändring på så fort jag orkar fota lite.
Nej, nana middag vart det!

Bye!

wah

Aktiv idag. Nästan.
Vaknade hos Viktor och tog en frukost med han och Anders. Drog ner en sväng till arbetsförmedlingen, det gick redigt snabbt där faktiskt. Så nu ska jag få pengar denna månaden också. Tummen upp.
Sen hämtade Heidi mig vid högskolan och nu sitter vi här och dricker massa kaffe och smyger på folk över internet.

Det går bra nu

Godmorgon typ ? ..
Jag känner att det har på det senaste varit väldigt svårt att hitta den där pepp känslan. Och nya saker slår hela tiden mot mitt ansikte och gör mig opeppad. Jag hoppas kunna titta tillbaka på detta om några månader och tänka att skönt att det moodet är över. Typ: Varför oroade jag mig över det? Det är ju ingenting!
Iallafall, nu har hals&öron ont gått över hyfsat, lite kvar men obefintligt om man gämför med i lördags natt. Nu är det näsan som sammlar snor som inte vill komma ut. Mys. Det ligger tjockt uppe i snoken istället och kittlas så jag nyser en massa.

Träning = 0
Jobb = 0
Motivation = 0

Pust, over n' out.

November rain

Varför kan jag inte bli av med mitt öron och halsont? Jag tänkte trotsa min hals och de igår och gå ut ändå, det gick inte så bra. Vaknade klockan 5 i morses av att det kändes som att någon stog och stack knivar i mina öron, varje gång jag svalde kändes det som taggtråd rispa upp hals och öron. Utekväll när man är sjuk=inte lyckat. How could figrued? :I
Idag har annars varit en ganska chokande dag förövrigt. Lite ledsamt som vanligt. Jag kanske inte hade behövt känna mig så ensam. Eller så blev det bara fel med mig. Antar att vi aldrig kommer få veta.




And it's hard to hold a candle
In the cold November rain


Sjukdag

Du är patetisk. Och att du inte förstår det själv gör dig bara sorgligare.

Chillin

Jäääääsp!
Jag är trött. Och hungrig. Det är fredag idag och jag är sjuk. Fast det gör mig inte så jätte mycket. Har inte lust att göra annat än att kolla på min-första-fredags-final-idol-kväll, ändå. Åker till Heidi sen och chillar framför TVn. Var på vårdcentralen igår. Jag ska vacinera mig mot svininfluensan, men tydligen kan jag inte göra det riktigt än, måste vara i riskzonen för att kunna göra det nu, för allämänt folk dröjer det lite till. Mitt öra är konstigt och håller på och klickar och har sig. Varför får jag alltid såna problem med hals och öron varje gång det går mot kallare tider? Jaja, hon rekomenderade mig att dricka varmt och ta det lugnt. Det är precis vad jag tänker göra i helgen. Ta det jätte lugnt. Har inte lust med annat ändå av någon anledning. Har ryckt upp mig lite sen tidigare och det känns skönt iallafall. Nepp, ska hoppa in i duschen snart. 

Puss! 

Skönhet till varje pris

Vet inte varför, eller jo, jag vet visst varför. Jag satt i vilket fall och tänkte massa på mig, människor i allmänhet, och nutidens utseendes fixering. Vad är det som håller på att hända egentligen?
Varför är det så röv viktigt (ursäkta oproffist uttryck) att alltid se så jävla bra ut? När du träffar en kille, faller du då för hans raka käk linje, perfekta hårfäste, brunbrända bräda? Jag gör det i vilket fall inte. För mig gör personligheten det yttre. Så varför ska alla tjejer ständigt sträva efter perfektion? Kan inte ett ärr vara en fin sak? En historia ligger bakom varje ärr, varför kan det inte vara fint med ärr, stora leverfläckar osv?
Jag växte upp till Britney Spears idialet, kolla på henne - inte ens hon klarade av att leva upp till sig själv. Hur fan ska alla andra kunna göra det? Dagens samhälle har skapat ett ideal som inte går att tillfredsställa. Så varför kan vi inte bara skita i all ytlighet och vara nöjda för hur vi blev skapade? Tänka på viktigare saker som händer i världen? Välj bort "Topp Model" på TVn, och välj något program som lämnar lite längre avtryck. För själva grejen att kändisarna sjävla förstör sina kroppar är inte längre problemet, utan att de lämnar avtryck för alla andra unga tjejer att göra detsamma. Det är inte "långt bort i en annan värld" heller. Det är numera som att dra på ett mer eller mindre tandläkarbesök. Jag vet en tjej, som har gjort en operation, jag vet en annan också. Visst, det kan göra det bättre, men det kan även göra det så sjukt mycket värre. Jag känner att det inte är en risk att ta för att nå upp till kändis status, som du blir uppskattad med i kanske två månader, sen återgår du till ditt gammla stadie av att känna dig otillräcklig. Jag har kämpat med både det ena ch det andra i mitt liv som rör min kropp. Vissa dagar är ett helvete, andra dagar går det. Men det går att göra sig fin utan att sticka in en nål i ansiktet eller skära bort hud, eller pumpa in onaturliga ämnen i kroppen. Jag kan tycka det är irriterande att jag fått en kula bakom örat som komplikation efter ett vanligt hål i örat. Men jag kan alltid ha nersläppt hår, eller hårband. Värre än så att man kan dölja det om man inte gillar de är det inte. Sen får dem nära och kära aceptera hur man ser ut bakom masken. Allt går att fixa, med lite egna små knep. Tycker du att du har stor näsa så går det att sminka sig så att den ser mindre ut. Du behöver inte boka tid och göra onödiga, riskabla ingrepp.
Jag menar kändisarna själva har inte brist på pengar, och inte ens deras multibetalda plastik kirurger får det att funka ibland. Kolla bara Brittany Murfhys läppar!? Dem går numera neråt. Eller Tori Spellings bröst. Och demma bilderna är ändå snälla mot hur andra plastikingrepp sett ut. Bara att Googla. Jag vet inte hur jag blev en sån moralkaka just idag, men mycket går runt i huvudet ibland. Och jag tycker det är synd när söta tjejer gör dumma saker för andras skull. Naturligt ser bäst ut. Sen visst kan det vara bra för folk som varit med om olyckor eller som fötts med stora fel. Då kan plastigkirurgi göra under. Men du kan leva med att du har små läppar, eller "tjocka" kinder, stor näsa. Och de är dem sakerna som får dig att stå ut från alla andra. Ta inte bort det. Använd det. 
Tyckte denna artikeln med Linda Rosing var lite lustig, hennes sista kommentar om att hon inte vill bli sedd som sex objekt utan för den hon är. Mja, vad vet jag, men de kanske hon borde tänkt på INNAN hon ställde upp och göka i svensk TV på "BigBrother", eller pumpa i silikon i brösten, ELLER gjorde en läpp förstoring med sitt egna fett i, taget från röven eller vart det nu var. Magen kanske.
Jaja, nog för mig, läs själva.

Puss & Kram
 



Nu ryker läpparna också!
2009-11-02 11:19
Linda Rosing: "Jag vill bli sedd för den jag är"
 
1234

 

För en månad sedan berättade Linda Rosing, 35, på sin blogg att hon tröttnat på jättebrösten och att hon bestämt sig för att förminska dem så fort hon slutat amma. Nu avslöjar dokusåpastjärnan att det även finns fler kroppsdelar som hon vill göra mindre.

— Jag ska förminska brösten radikalt. Jag vet inte hur mycket, jag ska rådgöra med min läkare men det kommer bli mer än hälften. Läpparna är fett som jag har opererat in. Jag ska kolla om man kan fixa det med laser, men jag har ingen aning om det går, säger hon till Nöjesbladet efter direktsändningen av SVT:s ”Debatt” där hon medverkade för att diskutera plastikoperationer.

— Jag vill bli sedd för den jag är, inte för någon bimbo eller något sexobjekt.




Trötter rapporterar

Jag förstår inte vad det är med mig igentligen?
Jag tror att jag håller på att bli ett nervvrak. Oroar mig så fruktansvärt mycket för så fruktansvärt lite saker precis hela tiden. Såhär var det aldrig när jag gick i skolan, antar att då kunde jag fokusera på annat än massa små dumma tankar som försigår i mitt huvud.
Jaja, helgen har vart trevlig, i lördags hooka jag med Sofia, Denise och Andrea. Vi va hos Denise ett tag sen drog vi och käkade indisk mat = gott. Efter det drog jag och Sofia till Oddfellow. Helt okej.
Min dygnsrytm börjar bli krånglig nu, vaknade 9-10 i morses, gick och la mig igen halv 1 och nanade till 3. Och känner jag mig själv så hade jag kunnat gå och lägga mig nu igen och sova bort hela dagen. Gud, att vara arbetslös är fett deppigt och omotiverat. Nu måste jag ta mig i kragen snart igen.

Kram

RSS 2.0