Illamående

Blä, ätit så stadig frukost så jag är illamående.
Nu ska jag iväg till Överby, iväll ska jag till Denise.

Fredagsmys

Gårdagen var trevlig. Nu har jag slappat framför tvn med julmust och massa godis. Sen blir det räkor med familjen och kanske drar och träffar Jesper en sväng. Vill inte missa idol dock. Jag lyckas alltid göra det. Hade vart trevligt att se någon fredagsfinal. I morgon tror jag att det kanske blir utgång igen, kanske ska förfesta hos Densken och får väl se vart det bär av efter det. Måste hitta på någon bra outfit dock. Det är jag inte så bra på. Tror jag ska hinna förbi Överby en sväng också. Måste köpa lite nya kläder.
Yes yes. 

Kram

Get it right

Snabb uppdate:
Idag har jag suttit och SKYPE;at med tjejen som nu är au pair hos familjen jag ska bo hos. Hon va trevlig och gav mig en rundtur i huset. Det är ett tre våningshus med sammanlagt 4a toaletter/badrum. 1 till mig/oss au pairer, en till barnen, en till föräldrarna och en till gäster. Det är skönt att man slipper trängas när man är kissenödig iallafall ;) Sen har dem två städerskor också. Jätte fint hus verkligen. I think I'm going to like it!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik hemma hos Heidi medans hon är i duschen, sen kommer Emma och så drar vi till lipz en sväng.
Nej, nu ska jag lägga på lite smink!

Puss!

Papper, papper, papper!

Gudars va jag är trööööööööött på papper. Efter hela den här STS grejen så kan jag iallafall säga att jag är van vid pappers arbete. Skicka hit och dit, få hem skickat som du ska skriva si och så, skriva ut skicka dit. Blaha, blaha. And so it will go on... Håller på med visum papprena nu. DET är kämpigt vill jag lova. Du måste ha DS234630264 pappret och DS 2435, DS392463, blahablaha osv.. Jag har nu klargjort för amrekanska ambasaden att jag inte är någon terrorist eller ingår i skumma teroristgruppen, att jag inte har för avsikt att störta deras nation och jag har ingen smittlig sjukdom.

Jo men jag kan väl förstå att det är mycket som ska redogöras och grejer. Men blir lite trött på det för det är ganska mycket och ganska komplicerat. Har förövrigt lånat filmen "Boogy man" och tänkte se den senare mot veckan.

ÄNTLIGEN har jag fått mina pengar också från försäkringskassan. Det var på tiden. Det tänkte jag fira i helgen.

Puss!

Vet aldrig vad jag ska skriva för bra rubriker

Seg helg denna. Hoppas att kommande ska bli lite roligare med tanke på att det är halloween. Var lite på överby idag och försökte inspireras lite. Inte kommit på någon outfit än dock. Köpt en resväska också förövrigt. Den är stor och cerise. Helt i min smak. Köpte även vantar och raggsockar för det börjar bli så jäkla kallt ute nu. Idag fick jag brev om försäkringar och visum osv och på pappret stod det mycket mystiskt att avrese datumet var den 16/11 09. Hm,. Inte visste jag att jag skulle åka redan nästa månad. Ska ringa sts i morgon och kolla upp va de pysslar med. Har ju planerat att fira julen med familjen innan jag drar. Idag har jag varit nyttig och ätit min favorit rätt innan överby med Viktor, sushi. Nomnom. Tagit en lång kall promenad och suttit och kurat i soffan med täcke och kollat massa serier som Ugly Betty, Desperate, och självklart 2 and a half. Iför sig har jag även proppat i mig lite chips, mina egna choklad och marsmellows muffins och peppar kakor. Jag gillar verkligen julen. Har tagit på mig min jul parfym, tagit min första klunk julmust, klementin och pepparkaka. Snart kommer jag ha den årliga apelsin med nejlikor intryckt, hängandes i fönstret. Kanske inte så vacker men det finns inget som slår lukten.
Jaja, nog babblat för mig. Hade inte skrivigt på ett tag och ville bara hålla er uppdaterade.

Kram!

I morgon om 2 månader är det julafton!

Trött och seg fredag än så länge. Tänkte hoppa in i duschen snart tror jag, måste gå ut med taxen först. Ska till Heidi sen och hålla henne sällskap nu när hon har tagit sitt körkort och måste sitta nykter för hon har lovat att vara chaufför. Va även och shoppade med henne i onsdags och fick köpt lite smått och gott. En liten paljettrig sak, ett vanligt svart linne och en liten tröja. Jag vet, det jag borde köpt skulle vara vantar, mössa och en tjocktröja. Men det är så tråkigt så tänker vänta en vecka till tills jag får mina försökringskassepengar. Efter shoppingen drack vi lite vin hemma hos Heidi och kollade SATC. Sen tog vi en promenad till Alex där vi drack lite öl, lagade GOD mat, = fläskfile med bearnaisesås och pasta. Det passade faktiskt med pasta. Skit gott. Kollade på 2 and a half, och sen vandrade vi hem. Vaknade hos Heidi med en jävla ond hals. :/ Måste var natt promenixen och detta kyliga väder. Sen i torsdags så blev det fika hos Emmy, med Jessika och Sofia. Det var trevligt :) Sen blev det massa varm choklad och tycka synd om mig själv med Viktor. Han hade hyrt filmen Milk. Helt okej. Fick även städat mitt rum. Så det var mysfaktor. Längtar jätte mycket till jul nu. Varm choklad varje kväll!
Ser den smaskig ut? Mitt egna recept som jag gärna delar med mig om någon annan vill mysa i höst/vinter mörkret. Oboy och mjölk (som ska vara värmd på spisen), liiiite vispad grädde, hackade marshmallows, och riven marabou mjölkchoklad över. Fett och gott! Marshmallows blir löjligt gott när det smälter i varm choklad!
Hoppas på att se lite Idol ikväll, har inte kollat på nån fredagsfinal än. Hoppas även mamma köper med någon god fredagsmat. Nej, tax måste rastas!

Puss

Yeeey I'm going to America!

Okej, det är fortfarande tidigt, men jag tror att jag kan berätta nu för just nu är jag så himmla uppspelt!
Jag skickade in de där papprena som jag var så rädd för för kanske en månad sen nu, och sen dess gick det väldigt snabbt. Så jag kom upp på au pairer och värdfamiljers comminity sida och har pratat med två olika familjer, sen blev jag kontaktad av ytterligare två men de hade problem med barnen så det kände jag inte riktigt för. Men så har jag hoppats speciellt mycket på en familj som verka hur go och bra som helst och haft två telefon intervjuer med kvinnan i familjen och hon var jätte go. Fick även prata med deras nuvarandre au pair som också är från Sverige. Hon sa bara bra saker om dem och jag har varit väldigt peppad på dem. Så pratade vi senast igår i telefon för andra gången och hon sa att hon skulle disskutera med sin man och sen komma tillbaka idag om ett beslut, för hon valde mellan mig och två andra tjejer. Och så fick jag ett mail för inte så länge sen och nu är det klart! Hon ville ha mig som sin au pair och jag ska åka den 11 januari!
Så nu vet alla det! :D
Tre söta barn har dem, en 4a, en 6 och en 13. Så 13 åringen tar had om sig själv men får skutsa till lite events och träningar och sådant.
Jag är glad att jag tagit mod till mig och kommit såhär långt. Nu ska jag bara våga mig på planet också :P


Mhmm.

Blö, jag är nervös och allmänt jobbig i kroppen. Jag harvart lugn innan hela dagen, men nu när saker krånglar gör det mig lite smått nervös. Inte mer kaffe nu iallafall! Nu kommer syster yster! Taxen blev galen där nere av lycka. Got to go!

Morning

En viktig fråga är: Varför springer jag alltid iväg och yrar när jag är ute?
I morses så vaknar jag med frågan: Varför stack jag så tidigt, och utan att säga något till någon?
Det är bara sånt jag gör, jobbigt nog. Hade en trevlig utekväll annars. Synd jag är sånt jävla flumm.
Det är verkligen inte första gången heller. Jag har roligt, och vill fortsätta ha roligt, men så av någon anledning så sticker jag bara. Jobbigt beteende. Får jobba på detta nästa vecka. Jag tror att jag blir jävligt trött när jag druckigt lite. För det blir jag. Sommnar snabbare än ... Gah, jag kommer inte på vad.
Jaja, denna morgon har ändå givigt mycket: insikt. A lot. Grekisksallad. En tur hem. Jag känner mig nöjd. Men jag saknar mina örondroppar :/

Yeah, kram!

Friday

Var inne på vårdcentralen i tordags för mitt höger öra har hållt på och krånglat. Där upptäckte dem att jag hade en

vaxpropp och inflammation i örat  :( Abow på mig, nu kurerar jag mig med massa örondroppar. Inte kul.
Ikväll ska jag träffa Heidi en stund på strandgatan och fika lite. Blir nog inte så mycker mer party för mig ikväll. Får se om det händer lite mer i morgon.

Puss så länge

Lite mer butterhet och grubblande

Varför blir folk sura för att man inte vill slänga iväg männsikor man en gång kännt?
Det finns ingen papperskorg i mitt huvud för jag är inte sån som bara bryr mig när det passar sig. Folk som har det jobbigt och man har gått igenom mycket med. Att när vissa saker blåst förbi förväntas man bara radera dem ur sitt liv. Kan inte hjälpa att jag inte är så ytlig och inte bara vill träffa vissa folk när man kan få ut något av det. För att sen bara slänga iväg. Det är fortfarande människor. Och det handlar inte ens om att träffas, men att någon gång kunna få frågan ställd: Hej, hur är det? Allt bra nu för tiden?
För vissa slänger inte bara bort människor ur sina liv när det inte passar längre. De raderar inte bildern från datorn för det är lite jobbigt ett tag. När man kollar tillbaka en dag i livets långa lopp så kommer människorna aldrig att försvinna från ens förflutna. Men man behöver inte vara en odåga för att önska att vissa saker aldrig skulle ha hänt. Man kan fortfarande behandla folk trevligt.
Är det för mycket begärt?

Trögt

Killar är fruktansvärt tröga som inte fattar att när:

* En tjej vill göra någonting vill hon ha tid att göra sig iordning på.
* Tjejer behöver lite "quality time" och gå ut och shoppa, en så enkel grej kan göra en så glad.
* När en tjej är deppig/nere/sur så gör killen bäst i att valsa efter en liten stund tills det går över och INTE göra följande: Lägga sig ner och tycka synd om sig själv för tjejen är så jobbig, skälla tillbaka eller bli allmänt otrevlig.
* När en tjej är deppig så ska killen lyssna, inte tjata, inte pressa = lyssna.

En tjej vill kunna känna sig som en tjej: Bli bjuden på middagar ibland, få sitta i passagerar sätet och känna sig trygg i att en kille sitter vid ratten. När en tjej känner att jorden rasar under henne ska killen va den där killen man vet att man bara kan lägga sin lilla kropp i och bli skyddad av. En present/överraskning någon gång ibland hade inte varit fel.

Men finns det ingen motivation i en människa att få jobb eller körkort så kan tjejen inte alltid få känna sig som en tjej.

Att det heller inte verkar finnas sympati eller förståelse gör det hela omöjligt. Så killar, ge er tjej vad hon behöver.

Om vi nu skiter i allt jag här över sagt så sitter jag just nu och väntar på ett viktigt samtal. Keep your fingers crosst!

Kram!

Hata söndag

Jag är sugen på sushi eller tai mat!!!!
Nej, i morgon så ska jag nog försöka ta mig ut och springa, sen kanske jag kan förtjäna god mat.
Har ätit hyfsat onyttigt det senaste. Men va fan, ibland måste man unna sig. Ibland unnar man sig dock lite för ofta. Ja ja.. Funderar på att gå ner och äta något. Inte för att jag behöver. Men jag vill.
Varför köper min mamma aldrig några filmer?
Jag behöver en nu att sitta och, oj.. Där dog tangentbordet men jag lyckades fixa det. Där ljög jag det var min bror som fixa. I vilket fall, vart var jag? Just det, mamma köper aldrig filmer. Nepp. Hade viljat ha en bra film att lägga sig i sängen med, med varm nyponsoppa och glass. Jag kommer bli tjock en dag.
Aoo aoo.
Bara för att jag inte tänker tillåta mig att stoppa i mig mer onyttigt idag, (det kommer att hända) så lägger jag här upp lite bilder på god mat. Min flygande jacob och kladdkaka med hallon och vispgrädde.
Lite självtortyr.
Oj, detta skulle bli ett kort inlägg men det blev längre än jag tänkt. Mästa dels pga pladder.
Förresten så händer saker, men det tänker jag inte ta nu. Det tar vi en annan dag.

Kram!


Andreas B-day!

Aow, jag kan verkligen inte sova!
Sovit typ 2-3 timmar i natt. Och jag kan verkligen inte somna om.
Nu är klockan 8a på morgonen och jag känner att detta kommer att bli en seg dag.

Firade Andrea igår, det var riktigt käckt att se henne igen, och som jag gillar henne bäst: full. Lite bilder från gårdagen.
Uh, ska precis kolla säsong 2 på GG, men då krångla de förstås. Så nu sitter jag och kollar på otecknade Pongo och de 101 dalmatinerna i stället. Det får duga liksom.






SPA kväll med Heidi

Japp, nu har jag gjort min första hemma färgning på typ 6 år. Riktigt stolt, och nöjd över resultatet.
Jag och Heidi tog oss in till stan runt 6 och köpte färg, ansiktsmask och mat. Sen bar det av till mig casa för att färga. Va lite små läskigt men höll mig hyfsat lugn hela tiden. Sen Blev det fotbad, American history X, ansiktsmask, mat, skvallertidningar och godis.

Lax med fetaost röra och zuccihni, enkelt och gott GI recept: http://www.recepten.se/recept/fetaostlax.html





InnanEfter





Idag blir det till att fira Andrea som fyllt 19 i veckan. Utgång efter det, vet inte vr men får se vart det bär av, så nu får jag göra mig iordning för det.

Kram!

Wah!

Walla walla!
Nu ska jag åka iväg och köpa hårfärg, det ska Heidi med, jag plockar nog på mig en ansiktsmask också.. Är det något mer man behöver för en SPA kväll? Mat! Och tilltugg.
Det blir ett GI recept jag hittade med lax, fetaost röra och zucchini. Nomnom!
Tilltugg då? Måste vara något nyttigt i allafall.
Sen har jag nagellack och sånt här, fot grejer för fotbad, fotsalt, blabla,.. All den skiten.
Men då så ? ; Hårfärg, ansiktsmask, fotbad, nagellack, god mat, bra film (1a säsong desperate, eller American history X, gott sällskap.. = Super.

Då drar jag och köper färg med Heidi nu då!
Jag håller er uppdaterade hur resultatet blir, även om jag kommer se knas ut i någon annan hårfärg :S

Puss!

Grubbel, grubbel

Wah, är så trött på allt grubbel det senaste. Vill sluta tänka så många jobbiga tankar och bara dra iväg med ett lätt sinne. Känns som jag sitter fast. Här, i mitt huvud. Att andra grubblar gör det inte heller bättre.
Men jag tänker; Ny hårfärg= nytt liv. Ny färg mixar om de gammla tankarna och gör dem till nya, fräscha tankar.
Är rädd dock att det ska bli ruskigt fult med hemma färg. Inte gjort det på typ 6 år, så vet inget om det typ.
Jag ska träffa Heidi i morgon iallafall tror jag och hon ska nog få slänga i lite färg i huvudet på mig om jag vågar och hittar en bra färg.
Nån som kan något om hemma färgnigar eller har tips?

Men vad gör du ? Om du vet att något inte är bra för dig? Men du kan ändå inte släppa det?
Fick förövrigt ett mycket trevligt samtal idag av en vän jag inte träffat på jätte länge.
Nepp, ska nog se klart sista Gossip Girl avsnittet för säsong 1.
Sen ska jag kura in mig i täcket om hoppas på en bättre dag i morgon.

Puss & Kram



God afton

Gudars, jag är så sjukt sugen på att färga håret igen snart!
Det är så mycket roligare med brunt hår för det finns så mycket mer roliga färger och nyanser.
Funderar på att gå mot ganska mörkt nästa gång och lite röd aktigt.

Den här hårfärgen är ruskigt snygg på Leighton Meester!

Igår firade jag och Viktor att det var två år sedan den bekanta "kinamat och JallaJalla" mys kvällen.
Det var våran första date.


Cio!

Vill ha


När jag får pengar...

Pinsamt värre. Gå av scen!

Haha, sitter och surfar lite och fick nyss se detta hemskt pinsamma klippet som jag missade häromdagen. Fasen.
Camilla fattar fel och tror att hon gått vidare i tävlingen, när det var Kamilla som gick vidare. Hon sköter situationen ytterst pinsamt. BIG doh!


Hey

Jag vill aldrig ta mig upp ur sängen/soffan mer idag. Och gör jag det så ska det vara för att hämta mat eller gå på toan. Mer än så tänker jag inte anstränga mig idag.

Igår blev det sushi med Heidi, älskar den vegetariska menyn, löjligt gott. En missosoppa till det också. Bäst av de två små sushi ställen i Trollhättan är Mikko. En lyckokaka efter det som stämde hyfsat på mig ändå. Provade min nya mobil kamera och det blev några grådassiga bilder. Vet inte när jag tog den på Heidi och Pontus men en bild blev det.
Efter det så drog vi hem till Heidi och tog lite te som värmde mina stela händer. När blev det så fruktansvärt kallt ute? Mina dagar som "arbetssökande/ligga hemma i sängen och dra mig" har inte noterat detta faktum än att det är vinter väder påväg denna gången eftersom hösten redan är här.
I vilket fall, vi drog senare iväg till lill Andy på lite chill drickande. Det var en trevlig.











Men, efter att ha gått från stan till Halvorstorp, från Halvorstorp till Stavre, från Stavre till stan, i bara en tjocktröja och riktigt kyligt väder på natten så känner jag mig krasslig.
Hade redan ett öra som krånglar, klickar och knasar sig. Och en kraslig hals.
På det så var jag tvungen att gå upp kl 8.00 i morses för att dra iväg och vara flytthjälp. Sprungit upp och ner för trappor tills kl 1 idag, från kl 9, med tunga flyttlådor. I REGN!
Inte hur jag föreställer mig en bra lördag. Och nu mår jag ännu sämre, fryser, ont i huvudet, öra, hals och deppmodeet är på.
Har sovit middag som en bebis i två timmar och nu tänker jag som sagt bara slappa i sängen/soffan hela kvällen. Självklart kommer Gossipgirl vara på. Har börjat följa hela serien från start nu. Har ca 10 avsnitt att avverka så damer och herrar, nu vet ni hur jag ska tillbringa denna lördag.
Det är synd att dem ska förstöra serien med den där jäkla gossiptjejen, hon låter så fruktansvärt fjantig och har aldrig fattat grejen med; Xoxo?

Hahah, har funderat på själv att ta reda på alla smaskigheter om alla folk i Trollhättan och hänga ut dem på en blogg. Undra hur mycket som folk skulle få reda på. Antingen måste man älska att vara elak och hänga ut folk, eller så har man inte mycket annat på dagarna att göra än att stalka folk. I vilket fall är serien greeat!



Nej, nu ska jag sluta anstränga mina små krafter med detta knappandet på tangentbordet och återgå till ett stadie liknande apatiskt, kanske lyfta handen för att stoppa in lite ostkrokar i munnen.

- You know you love me, Xoxo. / The little one!

Avensjuk? Ajemän!

Måste bara slänga in ett inlägg om hur löjligt avis jag är på Denise som flyttat in i sin alldeles första lägenhet med Henrik. Finaste första lägenheten jag sett! Valvdörrar och gud, vet inte hur man ska beskriva den.
Va borta hos henne en snabbis efter Idol för va tvungen att kika in lyan, som ligger precis brevid där Viktors mammi bor. Underbart. Pratade massa goa minnen om klassen osv.
Vill också ha en egen lya nu dock. Känns som att jag bor på minst tre olika ställen: Hemma i Norra Björke, hos Viktor i Strömslund och hos Viktor i stan. Jag lever ständigt i en resväska känns det som ibland.
Va även på Espresso house med Heidi en sväng. Det var mysigt och jag är så glad över att hon köpt den där löjligt snygga klänningen på MQ som satt som en smäck!
Någon dag ska vi ha SPA dag och göra massa tjej grejer, äta god mat och färga håret på varandra. Det ska bli riktigt mysigt!
Jag är så lycklig för jag fick pengar av mamma för en vecka sen. Och idag trodde jag att jag hade tappat bort en 500 helt plötsligt, för jag upptäckte att den hade rymmt från min plånbok när jag skulle betala min mocca latte. Men jag hittade den i Telia påsen jag fick när jag köpte min yberbillga mobiltelefon. Nu kan jag lugna ner mig och känna att jag kan leva liiiiiite längre denna månden i allafall!

Detta är förövrigt Hippow.

Så nu när jag fortfarande är på topp så ska jag lägga mig i bingen och hoppas att jag vaknar lika glad som jag är nu!
Kram!

Abow-detärsåsyndommigdag

Abow, vaknat upp med två onda blåmärken som verkar ha kommit från ingenstans, ont i halsen och ett öra som håller på och klickar och ibland försvinner min hörsel märkbart från högerörat. Inte roligt inte.. Och jag är jätte, jätte sugen på en MAX burgare. Inte lätt, detta liv jag lever.
Igår var jag på bio, "flickan som lekte med elden". Den var inte så jätte bra, men hade kvar biljetter jag fått från när jag praktiserade hos Film I Väst, så det var ju gratis i vilket fall. Den första filmen "män som hatar kvinnor" va väldigt bra dock.

Abow, jag är en dålig människa för jag har inte tagit mig iväg och tränat än. Däremot har jag slösat pengar jag inte borde slösat på benvärmare, örhängen och halsband. BIG doh.
Ska inte vänner börja snart?..
Det ska jag se på.
Kanske tycka lite mer synd om mig själv också.
Har i vilket fall gjort EN bra sak i veckan. Men det får bli en hemlis som ni får reda på sen. När tiden är mogen.
Just det, jag är sugen på varmchoklad med marshmallows och grädde i, med lite hackat marabou choklad på det. Tjock och smaskigt.
Det känns som en sån där dag idag.


Annars har jag faktiskt ätit hyfsat nyttigt, om man bortser från den största popcorn storleken man kan få på bio och en påse lakrisnappar, och en cola till det. I veckan har jag druckit de vidrigaste naturdiet dryckerna. Försökt äta mycket frukt och rotfrukter. Så som avokado, som blir ruskigt jobbigt att äta efter ett tag. Apelsin och äpple. Middag har varit lax med pasta och wockade grönsaker som paprika, zucchini och championer. Och en tjock sås på de. Idag ska jag göra hemmagjord taimat. Och den är faktiskt riktigt smaskig!
Har ni provat att steka kyckling i jordnöts olja någon gång? Rekomenderas.

Nej, nu har jag pratat om hur synd om mig det är och om massa mat tillräckligt länge.
Kram!

RSS 2.0