Hallå i stugan

Har legat i ca två timmar och funderat på om jag ska orka ta mig ut och vara redig och springa eller om jag ska slå på dumburken och ta en cola och äta svenska ostbågar...
Eftersom jag sitter här vid datorn kanske ni förstår vad valet blev..
Jaja, sitter här i min ensamhet, Elin är i hennes familjs beachhouse och Johanna är inte lika lat och degig som mig så hon är ute och springer. Denise och Åsa sover på ett hostel inatt och två nätter till innan dem kommer tillbaka till mig och avslutar sin trip här. Gudars vilka goa tjejer! I lördags var sensation då hela 4a tandborstar rymmdes i min tandborstskål. Blev så lycklig. På söndagen var vi på sixflags och jag åkte världens hösta berg och dahlbana.
Usch, känner mig lite ledsen. Känns som folk kommer och går och jag är den ända som stannar kvar.
Sandra kom, reste vidare och efter 8a veckor åkte hem igen. Mamma och Anna kom, och nu är dem redan hemma igen. Denise och Åsa kom, turistar nu, och kommer sedan att åka hem efter helgen igen. Min broder Fredrik kommer att komma, se sig runt, och sen åka hem igen...
Och hela tiden står jag kvar. Kramar om dem när dem kommer och vinkar bort dem med gråten i halsen när dem åker. Och aldrig är det jag som reser hem.
Om 3 och en halv månad. Då jävlar är det minsann min tur. Tills dess ska jag sprätta mina pengar och överunna mig själv resa och kläder.

Over n out


Väntar..

Väntar på att få höra från min kära Denski. Usch, jag känner mig sämst i världen som missförstått vart hon skulle landa. Och erbjudit mig att hämta upp henne och så ser jag att hons ka till JFK som jag varken får eller vågar köra till. Abow.
Veckan har gått löjligt snabbt och jag mamma och Anna har hunnit med mycket.
Jersey Shore tre gånger, shopping, NYC, Washington DC som var jätte mysigt, comedy strip show, emipre state building osv. Nu är dem hemma igen. Om tre och en halv månad får jag se dem igen. För gott om jag så vill.


Anna shoppade loss, allt här under är från Washington DC

Anna fick träffa sina värdbarn som hon hade när hon var au pair för första gången på 10 år..

Tillbaka i city från Emipre state building

Jag och sis med en av komikerna från Comedy strip show

Kan inte ta in

Snart... Kommer två söta små människor vakna upp så långt ifrån mig, i Sverige. Snart kommer dem gnugga sina trötta små ögon och sätta på dagens första kopp kaffe. Kolla allt igen, pass, väska, pengar...
Och sen kommer dem färdas 6 timmar tillbaka i tiden och landa 20 minuter från New York City där dem kommer att tas emot av en liten tjej som för hela 8a månader sedan nu bestämde sig för att lämna det vardagliga och resa iväg. Två veckor innan julafton sa jag hejdå till en ledsen mamma som såg sin sista fågelunge flyga iväg..
Och nu kommer jag att få ta emot dem i morgon med öppna armar. Jag tror inte att jag kan förstå det. Det känns för overkligt. Samma känsla som sista kvällen innan jag tog flyget hit. En ända dimma. Dvala. Tills jag vaknar upp och får kasta mig i mammas armar.
Familj är lycka.

Herre min skapare bloggen vad jag bjuder på blödighet denna afton. Kollade med dem två bästa Eat Pray Love förut. Kanske jag fått lite insikt, eller så svävar jag kanske helt enkelt på moln.
Time will tell, och de går fortare och fortare.
Snart snart snart.
Snart är dem här. <3


5

Varit lite oaktiv det senaste. Sorry.
Japp, nu är de 5 dagar kvar... Torsdag, Fredag, Lördag, Söndan sen på MÅNDAG är dem här!!
Som jag längtat!

I fredags såg vi på sämsta jävla filmen du kan tänka dig. Step up 3. Tänker inte säga mer om de.
Lördag va de pool och chillning hos Elin, hade så ont i huvudet och kände mig inte säkrskilt bra. I söndags var vi på naturhistoriska museet. Ni vet där dem spelar in en natt på museet.


mysig mexi resturang, ingen hårboll i deras cuaccamole inte!

Ah fan, bjur på dålig hålning och snett leende. Hejdå middag för Bonnie.

Oh så vart det söndag igen..

Vaknade sent som vanligt på helgen.
Fredags var vi på bio, såg snyggingen Zach Effron Carlie st cloud eller nått, med Elin, Johanna och Vanessa.
Käkade på Baja Fresch. Hö höö.
Igår var det shopping med goa Johanna och mys på kvällen med Elin.
Idag har jag och Elin muppat ute i en park och om ca en timme blir det käk på Fridays med nåra andra au pair bruttor.
Här får ni lite fina bilder på mig och Elinpelin.


RSS 2.0