Rock n' roll

Dagens mood


Ännu en videoblogg!

Hackar en smula i början, men efter det går de finfint!


Midsommar

Tjenare!

Sitter just ni i Johannas hus helt ensam, skit varm, driker chips och behöver gå och kissa en jäkla massa istället för att blogga. Oviktigtvetande men ändå. Så därför drar jag det lite snabbt.
Veckan vart bra, kommer inte ihåg så mycket av den, den flyter väl mest in i dem andra.
Kidzen slutar skolan nu så nu blir de härligt liv i ungefär 8a veckor då de kommer att spendera dagarna på camp. Måste bara komma på vad tusan jag ska ägna all min lediga tid till då de inte finns nån strand i närheten.

Igår vart det iallafall midsommar som firades med Johanna, Emelie, Sofie, Nathalie, Caroline, Malin en annan Elin och så va det nåra mer. Drog in till batterypark, där dem hade hissat en midsommarstång och svensk musik, mat. Mycket trevligt. Jag blev oh så lycklig av att få käka köttbulle sådär en fredagkväll! Lyx på hög nivå.
Skulle in på ett ställe men eftersom jag BARA är 20 år kommer jag inte in. Ahh jag blir så förbaskad på detta land och att behöva känna sig som 17 igen. Saknar Sverige! Jaja, vi fick sitta på ett ställe ett litet tag innan dem körde iväg oss därifrån också och vi drog hem tidigt för orkade inte dra på nått som vi inte brukar tycka är så kul och sen behöva vänta på tåg hem kl 7 på mörra. Som sagt, jag är ju faktiskt 20 år, de är ju inte som i mina gammla ungdomsår när man vart 19 och tonåring längre...
Nej, toa vart det.
Puss!

Sööööööööndaaaaaaag

Igår åkte jag och Johanna och kikade in denna vackra kvinna. Brännde sönder magen på sushi och hetsade oss igenom NYC. Jag tror jag drömde inatt, ja det gjorde jag, att jag skakade hand med Julia Roberts och hon frågade om hon kunde få mer popcorn. Jag tror jag önskedrömmer så mycket om att få se nån riktig kändis. Varför händer det aldrig?
























Obeskrivligt obeskrivliga vänner <3

Har inte haft tid att vara inne för att kunna; TACKA VÄRLDENS BÄSTA SOFIA HÖGLIND OCH MATHIAS LARSEN!!! <3
Jäääävul i havet va lycklig jag blev när jag fick se ett stort GRÖNT baket i brevlådan och TILL MIG! Mycket caps, men det får gå! Blev överlycklig och ni är så guliga och underbara!!! <3<3
Dock måste jag göra er besviken med att tillkänna ge detta; jag gjorde ett ytterst dåligt val på förmiddagen att för första gången på ungefär 9e månader bestiga en våg efter att jag kommit hit. Efter att ha räknat om pounds till kilo kan jag konstatera att jag på detta halvår gått upp 3,5 till nästan 4a kilo! Fy i helvete. Så godiset kommer jag att få vänta med ett tag då jag verkligen har anledning till att "unna mig". Vilket har hänt lite väl mycket det senaste.
I morgon ska jag städa rummet och hänga upp balongerna! Tror jag blev mest lycklig av en sån enkel sak, tre balonger med "puss på dig" skriva på dem. Sen fick jag en awsomeness beatles tröja! Det kan man aldrig ha för mycket av! Lejonkungen 3! Tändare är heller aldrig nått man kan få för mycket av. Ah ni får kika själva. Och erat brev gjorde mig helt varm i hjärtat! Älskar er sötisar! Och tack som fan! Ni har nog lyckats göra hela min månad om inte mer! Jag undrar ju dock om erat lilla kladdpapper med bibelkapitel var tänkt för mig eller inte..? Är det något ni vill antyda undrar ju jag...



Varför jag inte hade tid att besvara mina älsklingar min kärlek tillbaka var för att jag var tvungen att hoppa med Elin i bilen och åka till JFK airport. Där hämtade vi upp Elins päron! Väldans trevligt, och jag får nu redan pirr i magen känsla när jag tänker på att MIN världens bästa syster, mammis och tony kommer att komma hit om exakt två månader! Om exakt två månader kommer jag att ha min älskade mamma sovandes i samma säng!
Wii!

Vissa dagar behöver man en mjukishund

Smärta i stackars Elins huvud. Försökt att lindra detta med en viktväktar glass som jag snott från min stackars värdmamma. Funka gjorde det inte heller.
Idag har det vart tyckasyndommigsjälvföringenting moode på högsta nivå! Bytte ut en klänning från express och fick pengarna tillbaka efter att få ha gjort extra turer för att hämta mitt pass... Ahjo, behöver jag kanske säga de, att i VISSA efterblivna affärer så måste man tydligen behöva vandra runt med pass för att få byta tillbaka et jäkla plagg. Åh, jag blir så trött på att personal i detta land i övrigt är de mest dryga människor du kan hitta. Så jävlans otrevliga och tröliga. Annat vet jag om brudarna på Överby på gammla Makeup Store butiken. Deras leenden får ju nästan deras käkmuskler att spräckas samtidigt som deras spindel ögonfransar spretar åt all världens håll i lycka av att se JUST DIG.
Ahja, får iallafall till slut tillbaka mina pengar och slösar upp dem på två bhar och två sov shorts från Victoria's secrets. "Det är ju faktiskt synd om mig".
Sen kanske de inte kommer som en chock att när man jobbar som au pair i ett främmande land så kan det bli många stunder av ensamhet. Vilken har kännts av till och från. Så nu tänkte jag att jag ska unna mig en sov kompis också, min nya kamrat är en liten Scruffy Puppy från Build a Bear. 20 dollar för lite närhet, helt klart värt! Vem behöver en man när jag har Scruffy?
Tack Elin och Johanna för att ni är bäst ibland.
Nepp, sitter nu i sängen med mina små sovshorts på, toffsen högt på huvudet och tänkte göra en liten nattvandring ut till en av våra enorma godisgarderober och hitta mig nått att tugga på innan jag sommnar in med lille Scruffy här.

Sleep tight


Förlåt



Såhääääääär!

Såhär glad blev jag i morses av samtalet från kära Densken och Andrea!

Nu ska jag snart iväg på dans uppvisning och ikväll blir de att gå ut.
Igår blev det bio, take him to the greek. Rolig men inte så mycket mer.

Puss!

sovdags

Jag har nog verkligen fått världens bästa värd familj. Vet att jag tjattrat om de förut men jag kan verkligen inte annat än vara glad. Min värdmamma är så sjukt förstående och go människa. Älskar mina "barn" och vi har sjukt kul ihop!
Idag var Riley ledig för hon har slutat skolan nu och har sommarlov. Det blev att ligga och halvsova till Alvin and the chipmunks 2. Rita och pyssla, busa runt, blåsa såpbubblor, spela spel, bio, den nya shrek 3. Och sen gå ut och äta. Sen kommer världens goaste värdmamma hem och står och tjattrar med mig.
Jag är så glad att de känns så rätt med dem. Att dem är så bra. Jag har hört historier hit och dit om värdfamiljer som är knäppisar och slänger ut sina au pairer med huvudet före.
Här känns jag verkligen som en i familjen.
I helgen ska jag på Riley's dansuppvisning, sen ut och äta efter det med värdfamiljen. Sen ska jag antagligen ut och fira att Elin fyllt 20 också. I morgon, fredag vet jag inte.
And that's all for me folks!

Over n' out.

Ärlighet vara längst

Fasen jag har ett dilemma.
Och jag känner att era stormar blåser ända hitåt.
Knastras.

Fuck you

Okeeeeeeeeej....
Är hemma igen från Kanada. Det vart skoj. Mycket buss dock, och trött som ett djur, drar de lite kort. Fredags var det bara att landa. Drog ut på kvällen och hamnade mitt upp i en svensexa. Skit roligt! Drog in på en klubb och det var bara en jäkligt lyckad kväll! Tillskillnad från lördagsnatten då det var lite mer turbulens, packade (sry morsan), travar runt ute i lilla "mini las vegas" i pissregnet, och jag är på allmänt agro humör. Hahah.
"I like your accent!"
-"Fuck you!"

Blev så jävulskt lycklig när jag kommer hem och ser att bästa syster yster bokat biljetter hit! Hon, Mamma och Tony kommer i slutet av augusti! YEEEEEY!




Såhär snygg är man efter en båt tur ut till fallen. "Skit kul" tänkte vi, ni ser på bilden där uppe hur kul Elin och Johanna tyckte att det var. Bakfulla, klockan 10 på morgonen stå på en båt och få en jävla kall dusch rakt upp i ansiktet. Därför jag bjur på denna videoblogg.

Happy face!

Idag fick jag tillbaka mitt kära DS!
SÅ som jag har väntat. Så nu är det helt klappat och klart, fredag morgon kommer jag att gå upp i ottan, närmare någonstanns runt kl 5-6 antar jag och göra mig redo för att se ett grymt mycket vatten!
Canada och Niagarafallen nästa!
Ack bli nu inte bestörta mina ca 13 besökare, jag kommer ju tillbaka redan på söndag kväll!

Cio!

Monday in Central Park

Idag var jag ledig igen, i morgon ska jag hämta familjen på flygplatsen. Sen är de back to normal igen, till på fredag. Sweet att bara behöva jobba två dagar denna veckan. Riktigt nice.
Jag och Johanna myste lite i Central Park. Vi får ju mysa med varandra eftersom ingen annan vill mysa med oss.
Tack Johanna för att ha varit en fantastisk nattgäst. nu får jag tyvär inatt sova i stora huset helt ensam. Jag hoppas att kattfan där uppe är nöjd och glad och slipper springa runt och vara läskig mer, och att inga poliser, eller värre, rånare kommer och besöker mig.
Over n' out.


RSS 2.0