Fint sa re va!

Nu har jag haft huset helt för mig själv i helgen. Och trots att jag Elin och Johanna fått besök av farbror polis så har det tyvär inte berott på några raivpartyn. Det vart bara jag som var lite klantig, eller jag vet inte vad man ska säga att det var. Jag öppnade ett jävla fönster och larmet på huset gav ingen förvarning utan började bara tjuta. Efter att stängt av alarmet och fått två mystiska samtal och till slut pratat med nån brud på larmcentralen skickade dem hit två poliser klockan 1 på natten. Jag vandrar ut i mina mini shorts, yankees sov tröja och toffs högt på huvuet och försöker förklara att jag inte är nån inbrotts tjuv, utan en skrämd och förvirrad liten au pair från Sverige. Ibland är det skönt att man är utlänning här, att kunna skylla på att man inte är svensk och inte förstår.

Vi har iallafall unnat oss en massa god mat. I lördags blev det middag här med rödtjut. Försökte kolla på film men sötis brudarna bara däcka. Idag var det Jersey Garden Mall och jag fick köpt mig en ny plånbok jag blev vädans nöjd med. En lila CK. Sen bar det av för att lyxa till det en massa på IKEA! Köttbullar med potatis mos och lingonsylt, efterrätt en liten prinsess tårta. Fint sa re va!
Marabou, Ahlgrens, lantchips och en cider senare beger vi oss hem igen och landar här @ my place och chillar till en svensk gammal film.



Nu sitter jag här och bloggar och väntar på att Johanna (McCartney) ska bli klar inne på toan.

Förresten, vad fasiken är grejen med att alla ska skaffa barn helt plötsligt? Fasen jag känner ju mig själv fortfarande som bara 12 typ. Är jag ensam om att känna mig så himmla ouppväxt? Se, jag kan ju inte ens formulera mig rätt. Dem som funderar på att skaffa barn tycker jag ska komma hit ett år och jobba som au pair. Det kommer få dem på andra tankar kan jag lova...
Nej, jag tycker man ska hinna "leva" sitt egna liv ett tag till, så länge man kan. Jag skulle aldrig vilja vakna upp en dag och känna att jag inte levt livet fullt ut. Sitta i en liten lägenhet i thn och fundera på om man ska sattsa på en ny tv soffa eller en liten charterresa.
USA 2010 är klockrent. Och nästa helg bär det av till Kanada! Yeeeeeeeeeeeeeeey!


Dagens I-landsproblem;

* Jag slänger ut pengar på ett gym jag inte använder för jag har ont i knäna och är rädd för inflammation
* Jag sitter spänt och väntar på att mitt ds ska dimpa ner i brevlådan
* Ångest över att behöva byta kattens kiss och bajs låda, TVÅ gånger denna helgen
* För lite pengar, för mycket drömmar, som vanligt..

Lill lördag!

Det är 30 grader varmt, skinande sol. Väntar på ett samtal från min värdpappa om hur man sätter på sprinklersen så att jag och lilltjejen kan busa i vatten då de inte finns nån pool öppen än.

Idag vart det zumba på morgonen, så jag fick skaka av mina lurviga. Bokstavligt, jag får sluta vara så löjligt slarvig och börja raka benen. Detta håller inte.
Sen vart det skype fika med bästa Gräs och Höglind. Kaffe och glass, glassigt med tanke på att Gräs fyller 20 idag. Yeeey, grattis på honom!

Här har ni coolingarna ^^ Saknar er mina kära <3

Back in the days

Som barn älskade jag och kunde rabbla hela Lejonkungen utantill
Jag slogs och bråkade som en tok med mammas dagbarn
Jag var minsta barnet av 3 syskon
Anna, Fredrik och Henrik är de bästa syskonen man kan ha
Jag sög på tummen och lockade håret
Disney dags var högdpunkten på veckan
Jag kunde sitta i vad som kändes som timmar och pilla med pärlor
Mina bästa vänner var Malin, Johanna och Amanda
Jag skämdes på julavslutningen när mamma råkat packa ner julöl istället för julmusten
Jag ville alltid vara men blev aldrig någon Lucia
Jag lyssnade på gyllenetider, aqua, britney spears och E-type.

Det var ett tag sen.


Jag är en ORM!

Och så, sakta men säkert kryper jag ut mitt Miami skinn. Jag diggar när man vaknar på morgonen och ser efter sig i lakanet spår av skinn av hur jag legar under natten. Det är fett. Ikväll verkar de bli bio "The girl with the dragon tattoo"/Män som hatar kvinnor, har redan sett den hemma i Sverige, men nu när filmen tagit sig hela vägen över hit så måste man ju se den igen bara för att + att det är en riktigt bra film!

La köss!

4 av 5 toasters!

Okej, ska berätta lite om min vecka.
Tisdagen var lill tjejen "sjuk" = åka in till doktorn. Konstatera att inget vart fel, åka och äta smaskig middag på Ritz, chocolate chip pankakes vart inte helt fel sådär på morgon kvisten!

Onsdag har lill tjejen ledigt från skolan tills på fredagen = Mer jobb för Elin. Men det verka löna sig då Riley hade playdate med en annan tjej. Så vi åkte till deras hur där en annan svensk au pair bor, så vi lekte ihop med barnen, pyssla, kurragömma, hopptorn, då Sussannes värdmamma ringer och undrar om hon vill ha gratis biljetter värda 75 $ till en Yankees game. Klart hon vill, så fråga hon om jag ville följa med. Upprymd men samtidigt nerstämd eftersom jag tänkte att detta bara kunde vara för bra för att vara sant smsar jag min värdmamma och undrar om jag kan få sluta två timmar tidigare så jag kan åka med. Och det visade de sig att jag fick! Vart skit glad!
Så vi åkte in, och det var riktigt grymt att få se en riktig Yankees game, även om Yenkees tydligen gjorde bort sig och spela dåligt och förlorade. Detta var inget jag och Sussanne noterade då vi inte fatta spelet överhuvudtaget. Jävligt kul iallafall även fast snuskiga gubbar som sitter i sitsen brevid skulle på och stöta på en.
Men hur tur har jag inte då?
Denna svenska tjejen träffar jag typ aldrig, och när våra barn väl har playdates så är de antingen jag eller hon som har dem, vi har dem aldrig annars ihop. Och riktigt bra platser fick vi också! Ett storbråk utspelade sig även inte långt ifrån oss som vi fick bevittna. Alltid trevligt!



Luke har nu gett mig läxa, jag har fått i uppdrag att lära mig alla lag och vart dem kommer ifrån, (dem som han kan) i Hockey, Soccer, Baseball, American fotball och Basket. Gudars!

Idag så var det ännu en lång dag iallafall men vi fick åka till ett zoo jag och barnen och roa oss med Sussanne igen, och två andra nannys.



Lirat boll nyss med Luke så jag är helt svett.Blev en jävla massa bilder nu, men ville också bara visa hur fint de är ner på gatan jag bor. De sägs att hösten är finast, kan knappt vänta på hur fina de här träden kommer så ut då.  


Puss!

Måndagsmys!

Fick trevligt besök av den norka tjejen Anette idag som var au pair här och avslutade sin tid när jag började min.
Hon hade överraskat sin värdfamilj och en dag bara stått utanför dörren med en kompis som vart au pair i Carlifornien. Köpte glass, chips och dricka och möla i oss onyttigheterna här till OC och GossipGirl. Riktigt mys, i morgon verkar de bli middag på Chillis och än en gång säga farväl till henne.  
Puss!

Miami

Så vi lämnade regninga NY och tog oss till Miami.
30 grader, solsken, livet leker. Första dagen bestod av chillning på stranden och allmänt kolla läget. Brände mig ganska gött också!

Dag 2 gick vi upp tidigt och tog oss till Everglades som är ett träskområde.. Vi åkte ut med en airboat och fick se massa aligatorer, skit roligt! Provade även på nattlivet. Mindre lyckat, vem visste btw att det skulle vara fullt med homosexuella människor i hela south beach? Överallt kryllade det av manliga brudar och brudiga män.

Dag 3 tog vi oss ner till south beach och kikade runt, besökte Miami Ink. Funderade ett tag på att gadda mig men de ska jag göra ihop med Heidi så det får vänta.

Sista dagen åkte vi ut till key west, som är en ö. Åkte ut på vattnet med båt och snorklade. Hade lite trubbel där i början, (hahha) men det gick fint och den ytterst trevliga bestättningen fick hjälpa till så det var chill.
Fan, jag är så dålig på dethär med att blogga och få ut hur jag kände, men jag tror att denna resan inte riktigt gick att beskriva i ord. Jag, Elin och Johanna hade iaf en sjukt bra trip som bjöd på massa skratt och urballande. Och idag fyller Johanna år (GRATTIS!) så ska snart göra mig lite fräsh och sminka mig och dra till "the office" i Summit och fira bruden med middag!


Afton i stugan

Idag vart de pluggning, (om man nu kan kalla de det) igen. Denna gången fick vi även gå på museum. Trevligt trevligt.
I går kväll var det jobb som gällde, det blev att kika på Lejonkungen! Bästa Disney filmen jag vet!
I morgon är de jobb igen. Ska städa och tvätta mina kläder. Mina vita shorts har redan hunnit få en härlig lite fläck på röva. 

                                                                                                                                     Lite tycker jag allt att man kan få unna sig när man jobbar..




11.26

Godmorgon!
Sitter just nu med turban på huvudet och smärta i magen i ett stökigt rum. Irriterande att magen aldrig riktigt vill ställa om sig till amerikansk mat. Vadå, som jag inte härdat innan med McDonalds i alla år, har ju till och med jobbat där en gång i livet..
Igår var Riley Shabbat girl i hennes klass, så jag Luke och Jodi åkte dit för att kika på henne i templet och äta donuts och kakor efteråt i klassrummet. Min söta värdmamma fick även sitta ner och läsa bok för klassen.
Nått försegår med en av dem, och de får mig att känna mig obekväm just nu, men jag hoppas att vi kan lösa det.
Igår så tog jag och Elin de bara lugnt, idag ska trion till Willowbrook mall och införskaffa short och linnen till nästa vecka. Ikväll blir det jobb och pluggning. Snart semester,... Snart semester... 


Besvikelse

Va är de för fel på folk?
Helt seriöst, bara för att ett jävla pucko tycker att de är ballt att springa runt i mystiska kläder och se ut som en jävla påfågel behöver inte 30 andra artister göra detsamma. Lady Gaga, jaa vi har fattat, du är knäpp och galen. Wihow typ.
Men alla andra fjollor?

Beyonces nya låt "Diva" och den där störande telefon låten hon gjorde med gaga visar hur hon apar efter.
Fick se igår en ny musik video"I Can't Be Tamed" med Miley Cyrus då hon sitter i en bur på msn news

Sen går min favorit Chrristina Aguilera och total gör bort sig. Hon kom på de fyndiga namnet "Not myself tonight" också, ser vi en röd tråd att alla helt plötsligt blivigt helt galna och kan inte bli tama och behärska sig? Fan kan hon komma på något eget? Ser lite av allt i videon, Madonna, Britney,..  Ungefär två år tar de för henne att komma fram med en ny platta, och då har hon snott hela inspirationen. Snott. Nej fan, jag blir irriterad, om detta är resultatet av vad denna Lady Gaga kan inspirera till och framkalla kan inte någon snälla slänga henne utför scen.. Eller nått, jag är fan trött.

http://www.christinaaguilera.com/

Här har ni skiten

Änna inte värt att träna

Smärta i minna stjärtmuskler vill jag lova, och på sidan av höften, och insidalår, och mina beeeeffiga biceps, och min rygg, och min mage, och revbenen.
Zumba igår, en och en halv timmas träning idag med massa olika mördar stationer.
Kanske ska träna i morgon också om jag hinner, lika bra att försöka smida medans järnet är varmt. Medans Elin har ork nog.. Det suger att mina knän numera tillhör en jävla 80 åring. Funderar på om jag behöver inlägg i skorna eller något. Ahja. 

Over n' out.


Jag är så jävulskt lycklig just nu! :D

Om en vecka är de Miami, två veckor efter det är jag ledig några dagar och försöker klura ut vad jag ska hitta på dessa dagar,
NÅGON SOM VILL KOMMA ÖVER??
sen efter det så drar vi till kanada, jag vet, jag upprepar mig 10000 ggr typ om detta, men är så jävla peppad och idag så har den bästa syrran i världen skrivigt på fb och hon, tony, fredrik och mammis sitter och klurar när de ska besöka mig. Och jag längtar SÅ efter dem! Kommer vara sån overklig känsla att få hämta upp dem på flygplatsen! Så det ser lite snurrigt ut fortfarande men det verkar som mamma, anna och tony kommer i juli. Och broder Fredrik i aug!
Och så stod jag och tjattra med min värdmamma idag om att vi försöker planera in när min familj ska komma, då kläcker hon att jag antagligen ska få en till vecka ledig för först vart det tänkt att jag skulle med familjen till deras beach house, men nu behövde hon inte mig troligen så då kommer jag få en extra vecka ledigt!!! :D
Sen så visste jag inte ens om de men jag har tydligen en vecka ledig i november också!
Shit, sommaren kommer vara så soft.
Nästa vecka ledighet 5 dar, sen ytterligare efter två veckor, sen en långhelg i kanada. Sen en vecka i juli, en i aug, en i slutet av aug-sep och en i november!!! :D
Har jag hittat den bästa amerikanska familjen man kan få bo hos eller vad? Svar; JA!

Först la jag upp en mycket seriös videoblogg på mig själv, men sen kom jag på att detta klippet är sjukt mycket roligare.
The girls sure knows how to shake it!

På fredag ska jag dra på mini tiwoli här i Livingston. Party

Tekniskt sett helt värt

Japp, jag tog äntligen tag i mig själv och drog och köpte mig en kamera för 160 dollar, ungefär 1150 i svenska kr. Sjukt gött att teknik är så billigt här, hel värt att köpa mobiler, kameror och ipods. Tänkte i slutet av mitt år köpa mig en lite mer avancerad kamera med lite olika obejektiv men denna duger fin fint för miami och niagrafalls och allmänt vardagsbruk.

 
Twinkel twinkel <3

Here comes the sun


Igår var det första dagen på Niagarafalls kursen. Den var helt okej, lektionerna känns väl inte så givande men touren till Kanada kommer bli skojig! Jag och Elin satt och chillade i solen. Sjukt varmt, 32 grader, och de känndes! Vi lunkade oss igenom hela stan typ. Många andra snälla svenska tjejer på kursen också, det var kul!
Nu sitter jag och försöker ta tag i mig själv. Har vart på best buy idag och kikat ut två kameror.
Tänkte slå till i morgon så nu bir de slut på dåliga cam bilder och att sno bilder från Elin och Johanna. Om en vecka och två dagar åker vi till Miami. Herre vad jag längtar.


Det närmar sig..

Yoo, ska dra upp och börja jobba igen snart,.. För de har jag ju inte fått nog av nu i veckan.
Jaja, igår blev det mys med Elin och Johanna efter att varit utelåsta från Elins hus i ungefär en timma.
Lagade flygande jacob och elin och johanna gjorde smarrig äpplekaka och vin på det, hel lyckat!
Idag blev det försovning, missad buss och hets till tågstationen. Men fick avnjuta en lyxig frukost på starbucks innan Elin och Johanna drog in till NY. Jag hade följt med om inte jag skulle jobbat idag :/ Jaja, i min ensamhet gick jag på jakt efter en bikini på Victoria's secrets och de blev den jag minst anat skulle vara en "Elin Svensson bikini". Kanske om jag gått till baka till 8onde klass när jag hade en grej för rosa, det blev en CHOCK rosa, en riktig miami bikini med andra ord, med såntdär härligt 80-tals neonlys rosa som får en att se tre ggr mer solbränd ut. Men på något sätt diggade jag den. Kommer antagligen kika tillbaka på den om ett år och säga; va fan tänkte jag!?
Jag säger nu; Miami tänkte jag... Miami.. Samt att man nästan måste ha en bikini från Victoria's secrets om man struttat runt här i ett år. Den här bikinin, fast som sagt.. Neon rosa.
Japp, om snart två veckor är de glassning på hög nivå. Kommer blända alla stackare på beachen.

Oooooooooooooooooooover n' out!


RSS 2.0